info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İşte Terim in Yeni Aslanları

Galatasaray da Başkan Ünal Aysal ın "Fatih Terim ara transferde kimi isterse alırız" açıklaması sarı-kırmızılı taraftarlar arasında heyecan yaratırken, İmparator un transferi listesi şekilleniyor. Sabah Gazetesi nin haberine göre, Fatih Terim in devre arası transfer döneminde kadrosuna katmayı düşündüğü oyuncular ve alternatifleri:

VİNCENZO İAQUİNTA:

Melo'yu kiraladığı Juventus ile yakın temasta olan Fatih Terim'in forvet hattına ilk düşündüğü isim Vincenzo İaquinta. 31 yaşındaki İtalyan golcü, Juventus'taki forvet bolluğu nedeniyle bu sezon formaya uzak görünüyor ve takımdan ayrılmak istiyor. Dört sezondur Juventus forması giyen İaquinta'nın bir diğer golcü Amauri ile birlikte Juventus'tan kopmasına kesin gözüyle bakılıyor.

ANDRE PİERRE GİGNAC:

Marsilya'da teknik direktör Deschamps ile sorun yaşayan ve hafta sonundaki Brest maçının ardından kadro dışı bırakılan 26 yaşındaki Fransız golcüyü Trabzonspor sezon başında kiralamak istemişti. Hakan Şükür'ü hatırlatan bir golcü olan Gignac'ın transferindeki tek sorun oyuncunun yüksek bonservis bedeli.