info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kâbus Gibi Geçen 30 Saniye

Beşiktaş- Dinamo Kiev maçının son dakikalarında nefesleri kesen pozisyonlar yaşandı...

90+3'te yaşanan pozisyonda soldan kullanılan korner atışında önce kaleci Shovkoskiy’nin kafa vuruşunda kaleci Cenk meşin yuvarlağı önledi. Rakip oyuncuların bir kez daha kaleye gönderdiği topu savunma kale çizgisinden çıkardı. Dinamo Kiev’li oyuncunun şutunda bu sefer Ernst kendini topun önüne attı. Bir kez daha topu önünde bulan rakip oyuncunun şutunda, kaleci Cenk müthiş bir kurtarış daha yaptı. Dinamo Kiev bir kez daha soldan atak yapmak isterken meşin yuvarlak auta gitti ve siyah-beyazlı takım karşılaşmayı 1-0 kazanarak puanını 6’ya çıkardı ve sıralamada rakibinin üstüne çıktı. Dinamo Kiev ise 5 puanda kaldı.

Mete Düren: Futbol sahalarında çok az rastlanan bir pozisyon oldu

Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ihtiyaçları olan bir galibiyete ulaştıklarını belirtti. Dinamo Kiev’le deplasmanda yaptıkları maçta şanssız şekilde son dakika golüyle mağlup olduklarını hatırlatan Düren, "Dinamo Kiev, bu gruptaki rakibimiz ama her hattıyla bu takımdan daha iyi bir takımız. Beşiktaş bu futbolunu Süper Lig’de oynasa her halde açık ara çok önde olurdu. Son saniyede, belki futbol sahalarında çok az rastlanan bir pozisyon oldu. Nerdeyse bir kaleci bir kaleciye gol atıyordu. Biz nasıl şanssızlıkla golü yediysek aynı şansla belki son saniyede golü yemedik" dedi.
Bu sonuçla grupta ikinci sıraya yükseldiklerini belirten Düren, kalan maçlarda bunu korumaları gerektiğini ifade etti.
Düren, karşılaşmada kendilerine destek veren taraftarlara teşekkür ederek, "Taraftarımız tüm tribünleri doldurdu. Hem rakip hem de hakem üzerinde büyük bir baskı kurdular.

Aynı performansı diğer maçlarda da bekliyoruz" dedi. Düren, taraftarlardan, Beşiktaş Milangaz’ı, Beko Basketbol Ligi’nde Fenerbahçe Ülker ile yapacağı derbi karşılaşmasında yalnız bırakmamalarını istedi.

arada Mete Düren’in açıklaması sırasında bir taraftar, kulüp başkanı Yıldırım Demirören’in siyah-beyazlı kulüpten alacaklarına ilişkin açıklamasına tepki gösterdi. Taraftar güvenlik görevlilerince uzaklaştırıldı.

Karşılaşmayı protokol tribününden izleyen Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Metin Keçeli, basın mensuplarının ısrarına karşın kulüp başkanı Yıldırım Demirören’in açıklamalarına yanıt vermek istemediğini ifade etti. Metin Keçeli, "Güzel bir maç kazandık. Açıklama yapmayacağım" şeklinde konuştu.