info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kaderin Önüne Geçilmez

İspanya Kral Kupası çeyrek final rövanş maçında Barcelona, deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Real Madrid i konuk etti. Real Madrid daha iyi oynayan taraf olsa da, Barcelona sahadan 2-2 lik beraberlikle ayrılarak yarı finale yükseldi İspanya Kral Kupası çeyrek final rövanş maçında Barcelona, deplasmanda 2-1 mağlup ettiği ezeli rakibi Real Madrid i konuk etti. Camp Nou da oynanan müsabaka baştan sona müthiş bir heyecan fırtınasına sahne oldu.

Karşılaşmada ilk yarısında 2-0 öne geçen Barcelona, üstünlüğünü koruyamasa da karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sona erdi ve Barcelona, Real Madrid'i eleyerek adını yarı finale yazdırdı.

Barcelona'nın golleri 43. ve 45. dakikada Pedro ile Dani Alves'den gelirken, Real Madrid'de Cristiano Ronaldo 68, Karim Benzema ise 72. dakikada Barcelona ağlarını sarstı. Madrid ekibinde 88. dakikada Sergio Ramos ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

İlk yarının son dakikasında gelen gole rağmen oyundan düşmeyen Real Madrid, Sergio Ramos'la golü bulsa da bu gol faul gerekçesi ile geçersiz sayıldı. Ancak pes etmeyen başkent ekibi gergin maçta 68. dakikada golü buldu. Bu dakikada topla ceza sahasına giren Ronaldo, kaleciyi geçtikten sonra topu boş ağlara gönderdi. Bu golden sadece 4 dakika sonra ise oyuna sonradan dahil olan Benzema, ceza sahasında topu Puyol'dan güzel kurtardı ve net bir vuruşla maça dengeyi getirdi:2-2 3-2 kazanması halinde turu geçecek olan Real Madrid, bu dakikadan sonra da baskı kurmak için büyük çaba sarfetti. Real 3. golü bulmakta çok zorlanırken, Katalan ekibi kontra ataklarla üçüncü gole çok yaklaştı.

84. dakikada Messi'nin bir vuruşunda top direkten auta giderken, 88. dakikada Sergio Ramos ikinci sarı kartını görerek takımını yalnız bıraktı. Karşılaşmada başka gol olmazken, maçın son düdüğü ile birlikte Madridli futbolcular hakeme çok büyük tepki gösterdi.

Real Madrid'i çok zorlu bir karşılaşmanın ardından eleyen Barcelona, Kral Kupası yarı finalinde Valencia-Levante eşleşmesinin galibi ile eşleşecek. Bu eşleşmenin ilk maçını Valencia 4-1 kazanırken, ikinci maç Perşembe günü Levante deplasmanında oynanacak.