info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kocaman Değil Biz Suçluyuz

Fenerbahçeli futbolcular, derbi mağlubiyetinin sorumluluğunu üstlenerek özeleştiri yaptı. Sahada kendilerinin kötü futbol oynadığını vurgulayan sarı-lacivertliler, zirve yarışını bırakmamak için görüş birliğine vardı

Fenerbahçe’de, Galatasaray’a karşı oynanan pasif futbol ve alınan mağlubiyet futbolcular tarafından üstlenildi.
Sarı-lacivertli oyuncular, kötü futbol ve yenilginin, Aykut Kocaman'ın değil, kendi eserleri olduğunu kabul etti. Futbolcular dün sabah gerçekleştirilen antrenmandan sonra kendi aralarında bir toplantı yaparak özeleştiride bulundu.
Kocaman'ın değil, kendilerinin sahada kötü futbol oynadığını kaydeden sarı-lacivertliler, başarısızlığın tamamen takıma ait olduğu görüşünde birleşti.
Futbolcuların yenilen golleri ve verilen pozisyonları konuşarak, hangi bölgelerde kimlerin hata yaptığını masaya yatırdıkları vurgulandı. Fenerbahçeli oyuncular, derbi yenilgisinden gerekli dersleri çıkartarak, gelecek için umutsuzluğa kapılmadan mücadele etmeleri konusunda görüş birliğine de vardı.
Fenerbahçe camiası ise derbi yenilgisinin sorumlusu olarak Aykut Kocaman'ı görüyor. Sarı-lacivertliler, Kocaman'ı 5 konuda eleştirdi. İşte Aykut Kocaman'a yöneltilen eleştiriler:
1- "Galatasaray derbisinde yenilmemek de önemlidir" açıklaması, güvensizlik yarattı.
2- Bilica ve Bienvenu seçimi çok yanlıştı. İki oyuncu da derbiyi kaldıramadı.
3- Miroslav Stoch’u yedek bırakma inadı bu kez de ters tepti. Stoch oyuna geç girse de takımı toparladı.
4- Forvetsiz taktik anlayışı, kazanmaya şartlanan rakibin ekmeğine yağ sürdü.
5- Takımı iyi motive edemedi, ancak yönetimden de yeterli destek alamadı.