info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kocaman İstek

Fenerbahçe’de Sow ile Alex, çift forvetle oynamak gerektiğini savunurken, bunu Teknik Direktör Aykut Kocaman’a iletmeleri bekleniyor. Brezilyalı yıldızla kadro konusunda ters düşen tecrübeli çalıştırıcının ne yapacağı ise merak konusu

Fenerbahçe’de yeni transfer Sow ile kaptan Alex, takımın bundan sonraki maçlarda çift forvet ile oynaması için görüş birliğine varırken, bu beklentilerini Teknik Direktör Aykut Kocaman’a aktarmak için fırsat gözlüyor. Alex’in önündeki iki forvetin arkasında oynama arzusu devam ederken, Sow da savunmalarla daha kolay başa çıkmak için 2. forvetin özlemini çekiyor.
Bu konuda hassas olan Kocaman’a kendi teknik kapasitelerinin artması için bu isteklerini aktarmak isteyen Alex ile Sow, Fenerbahçe’nin daha kolay gole gidebilmesi için bu değişimin şart olduğu görüşünde birleşiyor. Teknik konulara karışmamaya özen gösteren, ancak başarı için de bir değişimin şart olduğunu düşünen gözde ikilinin dertlerini Aykut Kocaman’a en kısa zamanda aktarması bekleniyor.
Fenerbahçe’nin teknik patronunun, başta Alex olmak üzere, takım dizilişi ve oyuncu seçimi konusunda işine karışılmasını şiddetle eleştirirken, Karabükspor maçı sonrası bu konuda kaptan Alex’in sosyal medyaya düşen sözleri nedeniyle kızgınlığını dile getirmişti.

Terapi başlıyor
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman Eskişehirspor maçındaki yenilgiden sonra takımını toparlamak için çareler ararken, Gençlerbirliği maçı öncesi öğrencilerine terapi uygulamaya başladı. Milli takımlarına giden oyuncularla daha sonra görüşecek olan Kocaman, şimdilik, Can Bartu Tesisleri’nde kalan ve antrenmanlara devam eden futbolcularla bir bir görüşme yapıp, gereken sözlerini söylüyor, dert dinliyor.