info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kocaman Mesajlar

Fenerbahçe’nin hocası şampiyonluğun çok zora girdiğini belirtirken Galatasaray’a yüklendi, “Rakibimiz saha içiyle ve saha dışıyla 7 puanlık farkı kapattırmaz.

 

Söylenecek şeyleri Benfica maçı nedeniyle rezerv tutuyorum” dedi
Aykut Kocaman , Gençlerbirliği yenilgisinin ardından "Şampiyonluk yarışını aslında ilk yarıda kaybettik. 7 puanı bu saatten sonra kapamak çok zor. Özellikle Galatasaray 'ın bu kadar... Neyse bunları sonra konuşuruz, konuşmak da lazım ama bu dönemde çok zor" diyerek Galatasaray'a göndermede bulundu.
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Gençlerbirliği karşısında aldıkları şok yenilgi nedeniyle şampiyonluk şanslarının çok zora girdiğini söyledi.
 
Deneyimli hoca, “İlk yarıda sezonun en iyi maçlarından birini oynadık. Ancak mutlaka kazanmamız gereken bu maçı savunmada yaptığımız 2 temel hata yüzünden kaybettik. İkinci yarıda daha fazlasını da yaptık fakat bu çabamız maçı çevirmeye yetmedi. Zamanı geriye sarma şansımız olmadığı için şimdi Benfica maçına odaklanacağız” diye konuştu.
 
Kalan 4 haftada 7 puanlık farkı kapatmalarının kolay olmadığını kaydeden sarı-lacivertli teknik adam, Galatasaray’a yüklendi.
 
Fenerbahçe’nin hocası, “Matematiksel olarak yarış bitmediği sürece şansımız vardır ama bu saatten sonra 7 puanlık farkın kolay kapanacağını düşünmüyorum. Galatasaray saha içiyle ve saha dışıyla bu 7 puanı kapattırmaz. Rakiple ilgili söylenecek şeyler var ama bunları Benfica maçı nedeniyle rezerv tutuyorum. Şimdilik oralara çok fazla girmek istemiyorum. Son dakikalarda kazanılan çok maç var. İki sezona baktığımız zaman Galatasaray’ın tırnak içinde bu gücüyle şampiyonluğu kolay yitireceğini düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.