info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kral Golünü Attı Namık Kemal Stadı Yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele eden sarı siyahlı Tekirdağspor, konuk ettiği Kocaelispor’u 86. dakikada Birol Öztürk’ün golü ile 1-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti ve 3. Lig’e merhaba dedi.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’taki temsilcimiz Tekirdağspor, 25. Hafta karşılaşmasında Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda Kocaelispor ile şampiyonluk maçına çıktı.
 
 
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE MECLİSİ ÜYELERİNDEN PANKART SÜRPRİZİ
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri’nin hep birlikte stada “Şampiyon takımın cefakar taraftarına selam olsun” pankartı ile giriş yaptığı ve taraftarlardan büyük alkış aldığı karşılaşmayı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri protokol üyeleri ve Tekirdağspor Başkanı Mustafa Aydoğdu birlikte izledi.
 
 
KRAL GOLÜNÜ ATTI NAMIK KEMAL STADI YIKILDI
Tribünlerin tıklım tıklım dolduğu karşılaşmanın son bölümünde Kocaelispor’dan Murat’ın ceza sahası içinde Tekirdağspor’un golcüsü Birol Öztürk’ü düşürmesi sonucu hakem penaltı noktasını gösterirken Kocaelispor 10 kişi kaldı. Birol’un penaltıyı gole çevirmesi ile Namık Kemal Stadı’nda büyük bir coşku seli yaşandı.
 
 
TRİBÜNLERDE GÖRÜLMEMİŞ COŞKU
Tekirdağspor’un golünün ardından kalan dakikalarda protokol tribünü de dahil heyecandan kimse yerinde duramazken hakemin son düdüğü ile tribünlerde görülmemiş bir sevinç yaşandı. “O sene bu sene” parolası ile çıkılan yolda şampiyonluk sevincini taraftarlar, teknik kadro, futbolcular ve yöneticiler hep birlikte yaşadı.
 
 
BAŞKANLAR ŞAMPİYONLUĞU GÖBEK ATARAK KUTLADILAR
Maçın bitiş düdüğünün ardından sahaya inen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Tekirdağspor Başkanı Mustafa Aydoğdu ile birlikte şampiyonluk sevincini göbek atarak doyasıya kutladı.
 
 
 
TARİH YENİDEN YAZILDI
Namık Kemal Stadı’nda ki kutlamaların ardından üstü açık otobüs ile şampiyonluk turu atılırken Tekirdağspor taraftarının da yoğun ilgi gösterdiği kutlamalarda adeta tarih yeniden yazıldı.
 
Kaynak : Murat Ürtekin