info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kulüp Asbaşkanı Kiğılı: İnanılmaz Bir Rekor Kırdık

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, şampiyonluk nedeniyle çok mutlu olduğunu ifade ederek, ligin ikinci yarısında 17 maçta 16 galibiyet, 1 beraberlik elde ederek, inanılmaz bir rekor kırdıklarını belirtti

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Kiğılı "Makus talihimizi yendik, çok mutluyum. İki sezon son maçlarda kaybettik. Düşünün ki son maçta kaybettikten sonra 1 sene sonra yine son hafta şampiyonluğu yakaladık. Bu büyük bir takım olmanın görüntüsüdür. Özellikle taraftarımızı kutluyorum. Başkan, taraftar, teknik direktör, malzemecisine kadar inanç içerisinde 17 maçı tamamladık. İnanılmaz bir rekor kırdık. Tüm camiaya hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
        
"FORMALAR BİTTİ, YENİDEN BASKIYA GİRECEĞİZ"
Fenerbahçe taraftarının Fenerium ürünlerine gösterdiği ilgiye de değinen Abdullah Kiğılı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir haftadır Fenerium’da korkunç bir satış vardı. Formalar bitti, yeniden baskıya gireceğiz. 15’e yakın değişik slogan ürettik, tişörtler çıkacak. 8 haftalık süreçte, açılışa kadar inanılmaz bir süreç olacak. Son hafta büyük cirolar elde etti Fenerium. Böyle bir taleple karşılaşacağımızı ummuyorduk. Çok büyük bir taraftarımız var. Camiamıza hayırlı olsun."