info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2472
Dolar Satış
:
32.3053
Euro Alış
:
34.6335
Euro Satış
:
34.6959
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Lauro İmzaya Çok Yakın

Galatasaray da günlerdir süren 1 numara arayışında sona yaklaşıldı. Brezilya basınına göre sarı-kırmızılılar, Brezilya nın Internacional takımının file bekçisi Lauro ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Galatasaray'da günlerdir süren 1 numara arayışında sona yaklaşıldı. Sarı - kırmızılılar, Brezilya'nın Internacional takımının kalecisi Lauro ile büyük ölçüde anlaştı. Lauro'nun menajeri, katıldığı radyo programında anlaşmanın sağlandığını açıkladı.

Fatih Terim'in yardımcısı Cladio Taffarel, kaleci transferini sonlandırmak için 2 haftadır ülkesi Brezilya'da bulunuyordu. Taffarel çalışmalarını tamamladı ve Fatih Terim'in de onayı doğrultusunda gelecek sezon Galatasaray'ın kalesini koruyacak isme büyük ölçüde karar verdi.
Galatasaray'da gündem Lauro
Galatasaray'da gündem Lauro

Internacional'in kalecisi Lauro'nun menajeri Eduvardo Kuperman, katıldığı radyo programında transferin noktalanmak üzere olduğunu söyledi. Eduvardo kuperman, Galatasaray ile anlaştıklarını ve bundan sonrasının Internacional'a kaldığını söyledi. Kuperman, ayrıca Galatasaray'ın ilk teklifinin Brezilya kulübü tarafından reddedildiğini ancak sonrasında yapılan ikinci teklifin anlaşma zemini yarattığını da kaydetti.

Galatasaray yönetimi, kaleci transferi konusunda oldukça hassas davrandı ve isim medyaya sızdırılmadı. Yönetim, yeni kaleciyi Borsa'ya bildirmeden açıklama yapmama kararı aldı. Sarı - kırmızılılar, 1-2 gün içinde yeni kalecisini Borsa'ya bildirecek. Lauro'nun Galatasaray'a maliyetinin 1 milyon euro civarında olması bekleniyor.