info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Medipol Başakşehir 5-1 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig`de zirve mücadelesini yakından ilgilendiren karşılaşmada Medipol Başakşehir, konuğu Galatasaray`ı 5-1`lik skorla mağlup etti.

Bu sonuçla iki takım 26'şar puanla zirvede buluştu.

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftası kritik bir derbiye sahne oldu. Zirve mücadelesini yakından ilgilendiren karşılaşmada Medipol Başakşehir, konuğu Galatasaray’ı 5-1 mağlup etti. Ev sahibinde golleri Attamah (25), Adebayor (42, 58 ve pen. 76) ve Kerim Frei’dan (88) geldi. Igor Tudor’un öğrencilerinin tek golünü ise Gomis (55) kaydetti.

Aslan’ın ilk iki golü kafa vuruşlarıyla ağlarında görmesi süregelen yüksek top probleminin yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Bu sonuçla Abdullah Avcı’nın öğrencileri Galatasaray’la puanları eşitledi. İki takım 26’şar puanla liderlik koltuğunu paylaştı. Bu sonuçla Medipol Başakşehir karşısında Galatasaray son dört resmi maçın dördünde de sahadan mağlup ayrıldı.

Başakşehir iki takım arasındaki son lig maçını ise 4-0 kazanmıştı. 3’üncü İstanbul Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan Medipol Başakşehir – Galatasaray mücadelesi öncesi, bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.