info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mehmet Ali Aydınlar ın CAS Planı

CAS ın kararı sonrası Mehmet Ali Aydınlar ın hedeflerini açıklayacağı öğrenildi.

CAS'ın tarihi kararını açıklamasından sonra Fenerbahçe camiasında da hareketlilik başladı. Özellikle muhalefetin önemli isimleri kongre hazırlıklarına başladılar bile. Bunların başında da Mehmet Ali Aydınlar geliyor.
 
Daha önce, CAS'ın Fenerbahçe için vereceği karar sonrasında konuşacağını açıklayan Mehmet Ali Aydınlar'ın önünde 3 yol var:

AYDINLAR BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK
"CAS kararı sonrası açıklama yapacağım" diyen Aydınlar'ın ekibiyle toplantı yapıp konuyu değerlendirdikten sonra bir basın toplantısı düzenleyeceği ve bunun da önümüzdeki hafta gerçekleşeceği öğrenildi.
 
AZİZ YILDIRIM'A 3 AYRI DAVA AÇACAK
Mehmet Ali Aydınlar, kulübün uğradığı mali kaybı başkan Aziz Yıldırım ve yönetiminden tahsil etmekte kararlı. Bunun için de 2011-12'den sonra 2 yıl daha Avrupa'dan men cezası alan Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ve birçok yöneticiye 45'er milyon Euro'dan toplam 135 milyon Euro'luk 3 ayrı dava açacağı öğrenildi.
 
AYDINLAR OLAĞANÜSTÜ KONGRE İSTEYECEK
Fenerbahçe kongre üyeleriyle ve camianın önde gelen isimleriyle toplantı yapması beklenen Mehmet Ali Aydınlar'ın bu toplantıda; şu anki başkan Aziz Yıldırım'ın ve yöneticilerin istifa edip kongre kararı almalarını isteyeceği öğrenildi.