info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3199
Dolar Satış
:
32.3781
Euro Alış
:
34.6073
Euro Satış
:
34.6697
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Melo Hani Bidondu!

Felipe Melo, TMW dergisine birbirinden ilginç pozlar verirken, vücudundaki dövmelerini de gösterdi.

İtalyan TMW dergisine kapak olan Brezilyalı futbolcu, acımasızca eleştirildiği Juventus’a asla geri dönmeyeceğinisöyledi, “İtalya’da bana bidon diyorlardı, Galatasaray’da idol oldum. Şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayım” dedi

Galatasaray’ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, İtalyan TMW dergisinin Şubat sayısına kapak oldu.
Juventus’tan kiralık olarak Cim-Bom’a gelen sambacı, İtalyan kulübünde geçtiğimiz yıllarda acımasızca eleştirildiğini hatırlatarak, çarpıcı açıklamalar yaptı. Sarı-kırmızılı oyuncu, “Gelecekte Juventus bir maç kazanacaksa, yine ben ilk sevinenlerden olacağım. Ancak benim için ve de ailem için ağır 2 yıl oldu. O takımda oynama fırsatı tanındığı için hep müteşekkir olacağım. Geriye dönecek miyim? Asla, Juventus’taki dönemim sona erdi” ifadelerini kullandı.
Türkiye’de parlak bir sayfa açtığına dikkat çeken Brezilyalı futbolcu, “Ben artık yeni bir insanım” ifadesini kullanarak İstanbul’da çok mutlu olduğunu dile getirdi. Felipe Melo, “Paris Saint Germain’e hayır dedim, Real Madrid’i ise çok fazla beklemek istemedim. Çünkü Galatasaray gibi büyük bir takımdan teklif almıştım. Maddi koşulları da iyiydi, kabul ettim” diye konuştu.
Galatasaray taraftarı ile arasında özel bir bağ bulunduğunu da vurgulayan Melo sözlerine şöyle devam etti:
“İtalya’da bana bidon diyorlardı, burada kısa süre içerisinde taraftarın idolü oldum. Savunmacı kimliğimin yerine golcü özelliğimi de ekledim. Galatasaray taraftarı desibel rekoru kırmış bir kitle ve kesinlikle gördüğüm en fanatik taraftar kitlesi. Şu an ligde rakiplerimize fark attık. Şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayım. Umarım bu iyi zamanlarım şampiyonlukla taçlanacak.”