info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Melo Rakibine Kafa Attı, Kırmızıdan Yırttı

Maçın ikinci yarısında Galatasaray’ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, Büyükşehir Belediyesporlu Mahmut Tekdemir’e kafa attı, ancak oyunda kaldı

Bir pozisyon sonrası Melo arkasından geldiği Mahmut’a kafa atarken, yerde kalan Büyükşehirli oyuncu bir süre ayağa kalkamadı. Turuncu-lacivertli teknik heyet ve futbolcuların itirazına rağmen hakem Özgür Yankaya, Melo’ya kart çıkarmadı.
 
Çağlar bıraktı
Cim-Bom’da, Hakan Balta’nın sakatlığı nedeniyle ilk 11’de forma giyen Çağlar Birinci maçı bitiremedi. Tecrübeli futbolcu ikinci yarıda sol arka adalesinden sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kaldı. Tedavisine hemen başlanan Çağlar’ın durumu bugün çekilecek MR’dan sonra netlik kazanacak.

Yönetim uğurladı
Fatih Terim’in, Galatasaray’a geri dönmesiyle sarı-kırmızılı kulüpte değişimler de başladı. Galatasaraylı yöneticiler, dün karşılaşma öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gelerek takımı Atatürk Olimpiyat Stadı’na uğurladı. Yöneticiler arasında İkinci Başkan Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve Ali Gürsoy’un da yer aldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı idareciler, Fatih Terim ve oyunculara başarı dilerken, tesis çalışanları da uğurlamada tam kadro yer aldı.