info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Milan Baros, Beşiktaş a Mı Gidiyor

Tomas Sivok, Galatasaray ile yolları ayrılması beklenen Milan Baros un, Beşiktaş a transfer olacağı yönündeki haberler hakkında konuştu.

 

Çek basını, Çin ve ABD'den 1.5 milyon euroluk yıllık teklifler alan Milan Baros'un, Galatasaray'dan kazandığı rakamdan 1.2 milyon euro daha az kazanacağı için bu teklifleri geri çevirdiğini belirterek, "Kariyeri sonlanmak üzere olan Baros, muhtemelen finansal sebeplerden dolayı İstanbul'dan ayrılmak istemiyor" şeklinde yorumda bulundu.
 
Çekler, buna rağmen sarı-kırmızılı kulübün yaptığı transferlerden sonra Baros'u kesin olarak elden çıkartmak istediğinin altını çizdi.
 
Milan Baros'un Beşiktaş'a transfer olacağı yönünde çıkan haberlere de yer veren Çek basını, bu konuda siyah-beyazlı takımın stoperi Tomas Sivok'un görüşlerini aldı.
 
Baros'un Beşiktaş'a transfer olacağı yönünde çıkan haberlere açıklık getiren Sivok, "Bu durum Baros için çok iyi olabilirdi, ama transferin gerçekleşmesi mümkün gözükmüyor. Beşiktaş, şu anda zor bir durumda ve bazı oyuncularını kaybetmek zorunda kaldı. Kulüpte kemer sıkma politikası uygulanıyor. Bu sezon takım anlayışı ve genç futbolcular üzerine yoğunlaşacağız" dedi.
 
Tecrübeli futbolcu, Beşiktaş'ta kalmasında ailesinin kritik bir rol oynadığını vurgulayarak, "Geçmişte bazı sorunlar yaşadık, ama şu anda İstanbul'da olmaktan mutluyuz" şeklinde konuştu.