info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

NKÜ Teknik Bilimler Myo Geleneksel Futsal Turnuvası tamamlandı

NKÜ Teknik Bilimler Myo Geleneksel Futsal Turnuvası tamamlandı

Tekirdağ NKÜ Teknik Bilimler MYO da 29 yıldır düzenlenen bölümler arası FUTSAL futbol turnuvası bu gün NKÜ kapalı spor salonunda yapılan final karşılaşmasıyla tamamlandı.

5.11.2012 gününden beri devam eden 22 takımın katılımıyla oynanan maçlar sonunda, 3. olan Tekstil Teknik 1. Sınıf  2. Olan  Elektronik Teknik 2. Sınıf, – 1. Olan Elektronik Hab. Teknik kazandı.

Bu gün oynanan final maçında tribünleri dolduran öğrencilerin takımları lehinde yaptıkları tezahürat ile zevkli ve heyecanlı bir maç son dakikaya kadar devam etti.

Teknik bilimler MYO müdürü Doç. Dr. İsmail Yılmaz ve Müdür yardımcısı Öğr.Gör.Cevdet ARITAŞI MYO Beden eğitimi spor sorumlusu Okt. Tekin Öztürk organizesinde oynanan final maçından sonra dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.

Elektronik Hab. Teknik Takımı

Emre Karadayı ***Batuhan Karasu ***, Çağatay Kalıntaş ***, Ahmet Orhan ****, Koray Avşar ***, YakupHan Bozkurt ***, Seydi Atik***, Burak Akçay***, Caner Yelten***, Erdem Durak***

Elektronik Teknik Takımı:

Oğuz Hızal **, Serhat Aladağ**, Serkan Çevik**, Hasan Taşkın**, Cem Molla İbrahimoğlu**, Anıl Oörgün**, Ozan Taner**, Gökhan Yüksel**, Hasan Ayyıldız**

Hakemler :

Tekin Öztürk *** ,Hasan Kerskin ***