info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Nuri Şahin Düşman Etti

Borussia Dortmund ta forma giyen Milli futbolcumuz Nuri Şahin iki dostu karşı karşıya getirdi.

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, sezon sonu 6 milyon Euro'ya serbest kalacak Borussia Dortmund'lu Milli futbolcumuz için eski başkanı Massimo Moratti ile karşı karşıya

Sabah gazetesinin haberine göre Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho ile Inter Başkanı Massimo Moratti, sezon sonunda 6 milyon Euro karşılığında serbest kalacak 22 yaşındaki futbolcu için kapışıyor.

Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan ancak Borussia Dortmund'un lig şampiyonluğunu garantilemesinde büyük etkisi bulunan genç oyuncu sözleşme uzatmayı reddettiği sarı-siyahlılardan ayrılma kararı almıştı.

Real Madrid'in kurmayları ile Inter'li yöneticiler, gelecek sezon için genç yıldızın menajeriyle sık sık bir araya gelip transferi bitirmeye çalışıyor. İtalyan spor kanalı Mediaset, "Nuri için kapışıyorlar" başlıklı haberde Jose Mourinho'nun iki yılda iki lig ve bir Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazandırdığı Massimo Moratti ile arasının Milli futbolcumuz nedeniyle açılabileceğini öne sürdü.

Borussia Dortmund'ta bu sezon 40 resmi maçta 8 gol atıp 13 asist yapan Nuri'nin gönlünün ise Mesut Özil nedeniyle Real Madrid olduğu iddia ediliyor. Genç yıldızın transferinin önümüzdeki hafta sonuna kadar netleşeceği bildirildi.