info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Paris Saint Germain’in İbrahimoviçi Var

PSG evinde coştu! Şampiyonlar Ligi’nde Paris Saint Germain, evinde ağırladığı Benfica’yı ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti. Paris Saint Germain’in gollerini İbrahimovic(2) ve Marquinhos attı.

Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. maçında Paris Saint Germain ile Benfica karşılaştı. Fransa'da oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip, 3-0 kazandı.
 
Karşılaşmaya etkili başlayan ve ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol arayan Paris Saint Germain, 5. dakikada golcü oyuncusu Zlatan Ibrahimovic ile 1-0 öne geçti.
Maçın 25. dakikada Paris Saint Germain'de Brezilyalı futbolcu Marquinhos, skoru 2-0'a getiren golü attı.
 
Golden 5 dakika sonra ise İsveçli golcü İbrahimovic bir kez daha sahne alarak ilk yarının skorunu tayin eden golü kaydetti ve Fransız temsilcisi, Benfica karşısında soyunma odasına 3-0 önde girdi.
İkinci yarıda yakaladığı skor üstünlüğünü koruyan rakibine farkı azaltma şansı tanımayan Paris Saint Germain, ilk yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.
Bu sonuçla PSG puanını 6'ya yükseltirken, Benfica 3 puanda kaldı.
 
 
OLIMPIAKOS MITROGLOU İLE GÜLDÜ! 
Grubun diğer maçında Olimpiakos, deplasmanda Anderlecht'i 3-0 mağlup etti. Yunan ekibinin 3 golü deKonstantinos Mitroglou'ndan geldi.
Bu sonuçla grupta ilk galibiyetini alan Olimpiakos, puanını 3'e yükseltti. Anderlecht ise grupta henüz puanla tanışamadı.