info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Riera yı Dinledi Melo yu Affetti

Galatasaray’ın hocası, Riera’nın, “Bu olaydan ikimiz de gerekli dersi çıkardık” sözleri ardından, Süper Final öncesi iki oyuncuyu da affetme kararı aldı. Sarı-kırmızılılar, Melo’ya 300 bin, Riera’ya ise 150 bin euro para cezası kesecek

Bir yandan disiplinden taviz vermemek, diğer yandan Melo’yu kaybetmemek isteyen Fatih Terim, Galatasaray’ı düşünerek orta yolu buldu.

Galatasaray’da beklenen af çıktı. Teknik Direktör Fatih Terim geçen hafta antrenmanda kavga eden Felipe Melo ile Albert Riera’nın affı konusunda sarı-kırmızılı futbolcular ve taraftarların sesine kulak verdi.
Terim’in, Süper Final’deki 6 zorlu maçı düşünerek hareket ettiği ve bu yüzden iki oyuncuyu da elinde tuttuğu belirtildi. Futbolcuların, Melo ve Riera’nın takıma dönmeleri için kendisine başvurmasından etkilenen deneyimli teknik adam, kulüp değerleri ve etik anlayışı ile bağdaşmayan bu kavganın ağır şekilde cezalandırılmasını istemesine karşın, oyuncuların motivasyonunun dağılmaması adına af kararı aldı.
Fatih Terim’in, İspanya’dan dönen Riera ile yaptığı görüşmenin af konusunda çok etkili olduğu kaydedildi. Terim’in, İspanyol futbolcunun, “Bu olaydan ikimiz de gerekli dersi çıkardık” demesinden sonra ikiliyi affetme kararı aldığı ifade edildi.

Dürüst açıkladı
Sarı-kırmızılılar, Florya’da dün de takımdan ayrı çalışan Melo ve Riera’ya ağır para cezası verdi. Yönetimin, Melo’ya 300 bin euro (yaklaşık 700 bin lira), Riera’ya ise 150 bin euro (yaklaşık 350 bin lira) para cezası kestiği öğrenildi.
Türk Telekom Arena’da, Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak’la görüşen İkinci Başkanı Ali Dürüst akşam Galatasaray TV’ye çıkarak, Terim’in, Melo ve Riera için verilen kadro dışı kararını kaldırdığını açıkladı.
Dürüst, iki oyuncuya disiplin cezası verildiğini belirterek, “Fatih Terim’in bize verdiği rapor doğrultusunda Abdurrahim Albayrak ile toplandık, başkanımızla da konuyu paylaştık. Hocamız iki oyuncuyu idmanlara geri alacak. Oynatıp, oynatmamak teknik bir tercih olacaktır” dedi.