info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Rizespor Cimbom’u Hüsrana Uğrattı

Galatasaray Çaykur Rizespor özet! Galatasaray evinde ağırladığı Rizespor karşısında 2-0 öne geçmeyi başarmasına rağmen ikinci yarının son bölümlerinde yediği gollerle 2-2 berabere kaldı.

Galatasaray'ın gollerini 40’ta Garry Rodrigues ve 58’de Eren Derdiyok atarken, Çaykur Rizespor golleri ise 67’de Umar Aminu’dan ve 80’de Braian Samudio’dan geldi.

Galatasaray baskın başladığı mücadelede aradığı ilk yarının son dakikalarında buldu. 40. dakikada savunmanın ters vuruşuyla Selçuk İnan bir anda topu önünde buldu. Onun pasında Onyekuru’nun topuğuyla vuruşunda savunmadan dönen topu Rodrigues çok sert bir vuruşla ağlara yolladı. 58. dakikada ise Galatasaray Rodrigues’in pasıyla sol kanatta topu alan Nagatomo nefis bir orta kesti, ön direkte Eren Derdiyok’un kafa vuruşuyla top ağlara gitti ve durumu 2-0 yaptı.

Çaykur Rizespor 2-0 geriye düşmesinin ardından rakibi karşısında baskıyı arttırdı. Sağ kanattan son çizgiye inen Orhan’ın ortasında savunmadan seken topu Vedat Muriç indirdi, Aminu Umar’ın gelişine sert vuruşunda top Muslera’nın kolunun altından ağlara gitti: 2-1! Sol kanattan gelişen Rizespor atağında Umar ortasını yaptı, kafalardan seken topa arka direkte Samudio gelişine sert bir vuruş yaptı ve maça denge getirdi.