info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sabaha Kadar Analiz

Teknik Direktör Fatih Terim; yardımcısı Hamza Hamzaoğlu, Alper Boğuşlu ve analist Metin Çakıroğlu ile birlikte Hollanda’nın grupta oynadığı 9 maçın tamamını izledi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, 2014 Dünya Kupası play-off turu yolundaki son engel olan Hollanda’yı devirmek için ekibiyle birlikte gecesini, gündüzüne katıyor.
 
Ay-yıldızlı çalıştırıcı dün yardımcısı Hamza Hamzaoğlu, kaleci antrenörü Alper Boğuşlu ve analist Metin Çakıroğlu ile birlikte Hollanda’nın grupta oynadığı 9 maçın tamamını izlemeye başladı. Antrenmandan sonra yeniden bir araya gelen Terim, Hamzaoğlu, Boğuşlu ve Çakıroğlu’nun sabaha kadar rakibin maçlarını izledikleri öğrenildi. Ay-yıldızlıların hiç uyumadıkları ve çok kapsamlı bir analiz yaptıkları kaydedildi.
 
Fatih Terim’in bu çalışmanın neticesinde ortaya çıkan tüm sonuçları masaya yatırdığı ve kazanmaya odaklı bir oyun planı üzerinde çalıştığı vurgulandı. Ay-yıldızlı hocanın kazanmak zorunda olmaları nedeniyle takımını, Romanya ve Estonya maçlarındaki gibi hücum ağırlıklı bir taktikle sahaya süreceği ifade edildi.
 
 
Toplantı 12.30’da
Fatih Terim, Hollanda maçı öncesi bugün bir oyuncusuyla birlikte basın toplantısı düzenleyecek. Milli Takımımız’ın kamp yaptığı Le Meridien Otel’deki toplantı 12.30’da başlayacak.
 
‘Çifte bayram olacak’
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Hollanda’yı yenip, 2014 Dünya Kupası play-off biletini alarak çifte bayram yaşamak istediklerini söyledi. Ay-yıldızlı ekibimizin, Fatih Terim göreve geldikten sonra müthiş bir hava yakaladığına dikkat çeken Koşar, “Bu takım finallere yakışır. Yakaladığımız hava ve özgüven Hollanda karşısında bizi favori kılıyor. Sahamızdaki son 90 dakikayı alnımızın akıyla bitireceğimizden aslı kuşkumuz yok. Salı günü çifte bayram yaşayacağız. Tabii burada taraftarlara da büyük görevler düşüyor. Onların desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var” dedi.