info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şampiyon Perde Açıyor

Şampiyon Galatasaray, sezonun ilk maçına çıkıyor! Ligin yeni takımlarından Kasımpaşa yı ağırlayacak olan sarı kırmızılılarda Burak Yılmaz, Engin Baytar ve Semih Kaya forma giyemeyecek. Maç, Skorist.com dan canlı anlatılacak...

 

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezonu Kasımpaşa ile yapacağı karşılaşma ile açacak.
 
Flaş transferlerle kadrosunu daha da güçlendiren sarı-kırmızılı ekip, kendi seyircisi önünde oynayacağı Kasımpaşa maçını kazanarak, sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.
 
Sezon öncesi hazırlık maçlarında başarılı bir grafik çizen ve TFF Süper Kupa'yı ezeli rakibi Fenerbahçe'yi saf dışı bırakarak kazanan Cim Bom, taraftarlarını hem ligde hem de Avrupa'da büyük beklentiye sokmuş durumda.
 
3 OYUNCU FORMA GİYEMEYECEK
Galatasaray'ın Kasımpaşa ile yapacağı karşılaşmada 3 futbolcusu forma giyemeyecek.
"Tüm kulvarlarda çaba sarf ediyoruz"
 
Kasımpaşa karşısında, geçen sezondan kalan kırmızı kart cezası nedeniyle Burak Yılmaz ve TFF Süper Kupa maçının hakemi Cüneyt Çakır'a hareketi nedeniyle kırmızı kart görerek 11 maç ceza alan Engin Baytar ile A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya ile yaptığı hazırlık maçında sakatlanan Semih Kaya, takımdaki yerlerini alamayacak.
 
Öte yandan, transferi kısa süre önce tamamlanan Brezilyalı yıldız Felipe Melo'ya Fatih Terim'in ilk 11'de şans vermesi beklenmiyor.
Türk Telekom Arena'da saat 21.00'de başlayacak Galatasaray-Kasımpaşa karşılaşmasını hakem Fırat Aydınus yönetecek.