info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şampiyonlar Ligi B Grubu`ndaki İlk Maçında Beşiktaş, Deplasmanda Benfica İle 1-1 Berabere Kaldı.

Talisca maçın son dakikasında attığı müthiş frikik golüyle Kartal`a 1 puanı getirdi.

Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki ilk maçında Beşiktaş, Estadio da Luz’da Portekiz temsilcisi Benfica ile karşı karşıya geldi. Mücadeledeki gol perdesini Benfica 12’de Franco Cervia ile açtı. Talisca maçın son dakikasında attığı müthiş frikik golüyle skoru tayin etti: 1-1. Bu sonucun ardından Benfica ve Beşiktaş sahadan 1’er puanla ayrıldı.

Grupta oynanan diğer maçta ise İtalyan ekibi Napoli, deplasmanda Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev’i 2-1 mağlup etti. Benfica-Beşiktaş maçından karelerŞampiyonlar Ligi B Grubu’nda Beşiktaş, Benfica deplasmanında Talisca’nın son dakika golüyle 1 puanı kaptı: 1-1.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kardemir Karabükspor maçından 7 oyuncu değişikliği yaparak kadroda rotasyona gitti. Kalede Tolga Zengin’e şans veren tecrübeli hoca Andreas Beck, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma ve Aboubakar’ı sahaya sürerek toplamda 7 oyuncuyu değiştirmiş oldu. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nin ilk maçına Tolga Zengin – Beck – Marcelo – Tosic – Adriano – Atiba – Gökhan İnler – Quaresma – Oğuzhan – Caner ve Aboubakar onbiri ile çıkarken, Fabricio – Olcay – Tolgay – Cenk Tosun – Rhodolfo – Gökhan Gönül ve Talisca yedekler arasında yer aldı.

Kerim Frei – Utku Yuvakuran – Necip Uysal ve Atınç Nukan ise karşılaşmanın 18 kişilik kadrosunda tercih edilmedi.

Beşiktaş ve Benficalı taraftarlar karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Siyah Beyazlılar için ayrılan 1500 biletten sadece 250 tanesi satılırken Benficalı taraftarlar da 65 bin kişilik Estadio Do Luz stadını büyük oranda boş bıraktı.