info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şampiyonluğun Rengi Sarı Kırmızı

Hak ettiğimiz bir şampiyonluğun çok güzel bir kutlamasını yaşadık. Hayatımızın en güzel, en mutlu anlarıydı. Tüm camiamıza hayırlı olsun

Biz göreve her zaman hazırız. O yüzden hiç düşünmedim. Önümüzde kupa maçı var. İnşallah kupayı da alıp, iki kupayla bu seneyi kapatmak istiyoruz. Oyuncularımız da bu inançta. Herkes hazır, bütün oyuncularımız oynamak için hazır. Ondan sonra önümüzdeki yıl ile ilgili düşündüklerimizi, planladıklarımızı masaya serer, yol haritamızı belirleriz."
 
Muslera'nın kupa finalinde oynayamayacak olması hakkında sarı-kırmızılı teknik adam, "Uruguay Futbol Federasyonu ile yazıştık ama ret cevabı geldik. Birkaç kez yazıştık hem de. Muslera kendisi de hocalarını aradı ama çok önemli bir turnuvaya hazırlanıyorlar diye izin vermediler. Bizim için Muslera çok önemli bir oyuncumuz ama ben öbür kalecilerimize de güveniyorum. Bizim için sorun olmaz" şeklinde görüş belirtti.
 
 
Hamza Hamzaoğlu, transferde adı geçen Akhisar Belediyesporlu oyuncu Bilal Kısa ilgili olarak da, "Bilal Kısa'nın kontratı bu sene bitti. Tabii ki düşündüğümüz oyunculardan bir tanesi. Oturup konuşacağız, değerlendireceğiz. Henüz hiç kimseyle görüşme yapmadık. Kadromuzda görürsek seviniriz. İyi bir oyuncu ve bize katkı sağlayacağına inanıyorum. Konuşacağız daha" diyerek sözlerini tamamladı.