info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Savunma Hamlesi

Fenerbahçe nin teknik patronu, Mehmet Topuz ile Bekir in sakatlıkları yüzünden savunmada yaşadığı sıkıntıyı, Bilica ve Caner le çözmeyi planlıyor. Forvette Bienvenu ya şans tanıyacak olan Aykut Kocaman, Stoch u yedeğe çekiyor

Fenerbahçe'nin başında 7. derbisine çıkacak olan Aykut Kocaman 3 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederken, yenilgi görmedi.

Spor Toto Süper Lig'in lideri Fenerbahçe'de, sakatlıklar derbi maç öncesi Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın tüm planlarını bozdu. Kocaman, orta sahada en güvendiği isimlerden biri olan Mehmet Topuz ile son haftaların formda ismi Bekir İrtegün'ün sakatlıkları yüzünden açmaza girdi.
Sarı-lacivertli takımda önceki gün antrenmanda sakatlanan ve sol ayak bileğinde kısmi yırtık belirlenen Bekir'in yerine savunmada Fabio Bilica'ya görev vermeyi planlayan Kocaman, Serdar Kesimal'ı da hazırladı. Bilica'yı sahaya sürmesi beklenen tecrübeli teknik adamın sürpriz yaparak Kayserispor'dan transfer edilen, ancak sakatlığı yüzünden şimdiye kadar hiç forma giyemeyen Serdar'a da şans tanıyabileceği kaydedildi.
Fenerbahçe'de derbi öncesi sağ kanatta da ciddi sorun yaşanıyor. Özer’in formsuz oluşu bu bölgede Aykut Kocaman’ı, Dia’ya yöneltti, ancak Senegalli futbolcu da yabancı kontenjanına takıldı. Kocaman'ın, Dia'yı ikinci yarıda kullanmayı düşündüğü öğrenildi.

Sol kanat Ziegler ve Caner’in
Sol kanatta ise son maçın formda ismi Miroslav Stoch’un oynama olasılığı yüksek, ancak Aykut Kocaman'ın sürpriz yaparak Slovak yıldızı yedek soyundurabileceği belirlendi. Derbide öncelikle bir puan hesabı yapan Kocaman'ın, sol kanatta Ziegler-Caner ikilisini oynatacağı vurgulandı.
Fenerbahçe'nin hocası, forvet hattında Semih ile Bienvenu arasındaki tercihini ise büyük olasılıkla kontratağa daha uygun olması nedeniyle Kamerunlu golcüden yana kullanacak. Sarı-lacivertli takım dün akşam basına kapalı yaptığı taktik ağırlıklı çalışmadan sonra kampa girdi.