info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Selçuk İnan Golü Attı... Sevinmedi...

Estonya yı 3-0 gibi rahat bir skorla geçen A Milli Takımımız da Selçuk İnan ın attığı golden sonra fazla sevinmemesi dikkat çekti.

 

2014 Dünya Kupası Eleme Grubu'nda Estonya'yı 3-0'lık skorla geçen A Milli Takım'da oyuna sonradan giren Selçuk İnan'ın attığı goleden sonra sevinmemesi dikkatlerden kaçmadı.
 
Hollanda ile oynanan karşılaşmada yedek kulübesinde bekleyen Selçuk İnan, Estonya karşısında da beklentilerin aksine maça yedek kulübesinde başladı.
 
Estonya karşısında Emre ve Umut'un golleri ile 2-0'ı yakalayan A Milli Takım'da teknik direktör Abdullah Avcı, karşılaşmanın 68. dakikasında oyuna müdahale ederek Umut Bulut'un yerine Selçuk İnan'ı sahaya sürdü.
 
Oyuna girdikten 7 dakika sonra şık bir golün altına imza atan Selçuk İnan'ın bu golden sonra herhangi bir sevinç gösterisinde bulunmaması dikkat çekti. Selçuk'un golünden sonra büyük bir sevinç yaşayan takım arkadaşları, bu sevincini yetenekli orta saha oyuncusu ile paylaşırken; Selçuk'un sevinç gösterilerine kayıtsız kaldığı gözlendi.
 
Selçuk İnan'ı ilk tebrik eden ve moral vermeye çalışan isimlerin başında da Galatasaray'dan takım arkadaşı Burak Yılmaz geldi. Hollanda maçından sonra "Kaleci Tolga'dan önce Selçuk İnan'ı tahtaya yazarım" ifadeleri ile Abdullah Avcı'nın hedefi haline gelen Rıdvan Dilmen ise Estonya maçı sırasında yaptığı yorumlarda Selçuk İnan sevinmemesini bir hassasiyet içerisinde olmasına bağladı ve kendisinin bu durumu çok iyi bildiğini söyledi.. Öte yandan karşılaşmaya Şükrü Saracoğlu Stadı'nın tribünlerinden takip eden taraftarlar, zaman zaman Selçuk İnan lehine tezahüratlar yaptı.