info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sneijder Adayı İstiyor

Sneijder ın Premier Lig de oynamayı istediğini öne süren Ada basını, oyuncunun yükselen formunun böyle bir transferi mümkün kıldığını yazdı

Galatasaraylı Wesley Sneijder'ın futbol hayatına İngiltere'de devam etmek istediği iddia edildi. İngiliz Sunday Mirror gazetesi, Inter'den ayrıldıktan sonra Türkiye'nin yolunu tutan deneyimli orta saha oyuncusunun Premier Lig'den gelecek teklifleri beklediğini yazdı. "Wesley Sneijder Premier Lig görevi bekliyor" başlığıyla verilen haberde, Hollandalı futbolcunun 3 yıl önce, Manchester United tarafından transfer edilmek istendiği hatırlatıldı.
 
Emektar isim Scholes'un yerine Alex Ferguson'un o dönem kadroya katmayı düşündüğü 1 numaralı isim olduğu belirtilen Sneijder'in transferinin dönemin koşulları nedeniyle o tarihte gerçekleşmediğine vurgu yapıldı. Yıldız oyuncunun Galatasaray forması altında tekrar eski formuna yaklaştığı dile getirilirken, kendisinin de futbol hayatına İngiltere'de devam etmeyi istediği, çıkışa geçen oyunu ile bu isteğinin gerçekleşme koşullarının da yeniden ortaya çıktığı kaydedildi.