info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sosa 3 Ay Sahalardan Uzak Kalacak

Balıkesir maçının 43. dakikasında sakatlanan Tangocu’nun sol iç yan bağında ‘rüptür’ tespit edilirken sahalara dönmesinin 12 haftayı bulabileceği belirtildi. Bu da ilk yarıyı kapattığı anlamına geliyor

Sakatlandığı pozisyon sonrası Jose Sosa ile kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık arasında ilginç bir diyalog geçti. Sosa, yanına gelen Karanlık'a "Acıyı dindirin, oynarım" dedi.
Karanlık ise yaptığı kontrol sonrası sakatlığın ciddi olabileceğinden endişe etti ve tecrübeli yıldıza "Bu maç senin için bitti. Şu an senin maça devam etmene izin veremem" karşılığını verdi ve Tangocu bu uyarı üzerine oyundan çıkmaya razı oldu.
 
 
MR’I BEKLENENDEN?KÖTÜ?ÇIKTI!?
 
BEŞİKTAŞ'IN Balıkesir ile deplasmanda oynadığı maçın 43. dakikasında İlhan Depe'nin derbesiyle sakatlanan Jose Sosa'dan siyah-beyazlılara kötü haber geldi. Arjantinli futbolcunun dün çekilen MR'ında sol iç yan bağında rüptür (kopuk) tespit edildi. Siyah-beyazlı kulübün sağlık heyetinden edinilen bilgiye göre tecrübeli oyuncunun sahalara dönmesinin 12 haftayı bulabileceği belirtildi. Bu da sezonun ilk yarısını kapattığı anlamına geliyor.
 
YENi YENi FORM TUTUYORDU...
 
BİLİNDİĞİ gibi tecrübeli futbolcu imza attıktan sonra maça çıkmadan, idmanda sakatlanmıştı. Bu sebeple Rize mücadelesini kaçıran 29 yaşındaki oyuncu, sonrasında sırasıyla Asteras, Bursa ve Eskişehir maçlarında oyuna sonradan dahil olmuştu. Tottenham karşılaşmasına 11'de başlayıp adeta döktüren Sosa, Balıkesir maçında da çok iyi oynuyordu. Yani tam form tutmaya başlamışken sakatlanması Beşiktaş adına büyük şanssızlık oldu.