info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sow dan Acı İtiraf

Marsilya maçı sonrası konuşan Sow değişikliklerle ilgili soruyu, "Bunu hocaya sormanız gerek. Ama 2-0 öndeyken maçı alamıyorsak tartışmalıyız" diye yanıtladı.

 

Fenerbahçe'de Moussa Sow, Marsilya maçı sonrası A Haber'e konuştu. Alınan beraberliği 'Çok çok üzücü' olarak yorumlayan Sow, "Bitime 10 dakika kala 2-0'ı bulmuşken berabere kalmak çok üzücü. Bu tarz hataları yapmamamız lazımdı" dedi. Aykut Kocaman'ın değişiklikleri hakkındaki soru üzerine Sow, "Değişiklikleri teknik direktöre sormanız lazım. Ben sadece son 10 dakikaya 2-0 önde giren bir takımın yakalanmaması gerektiğini düşünüyorum. Sonucu alamadığımız ilk maç bu değil. Bence takım olarak bunun üzerine tartışmalıyız" diye konuştu.
 
 
"MUTSUZ DEĞİLİM"
 
Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlamalarının güzel olacağını belirten Senegalli yıldız, "Elbette Marsilya gibi topla iyi oynayan bir takıma karşı bu skoru bulmamız da önemli bir gösterge. Ama sonuçta 2-0'ı koruyamadık ve önemli olan bu" dedi. Sow, Türkiye'de mutsuz olduğu iddialarına da tepki göstererek, "Mutsuz olduğumu siz yazıyorsunuz. Ben burada kendimi iyi hissediyorum, mutsuz değilim" ifadelerini kullandı.
 
AYNEN DEVAM
 
 
Aykut Kocaman, Marsilya karşısında yoğun eleştiri almasına rağmen aynı kadroyla yoluna devam edecek. Kocaman, Trabzon maçında 11'i sadece sakatlar iyileşirse değiştirecek. Hazır olmaları halinde Egemen Bekir'in yerine, Krasic, Caner'in yerine, Kuyt da Alex'in yerine kadroya alınacak. Kocaman'ın ikinci yarının belli bölümleri hariç genel tempodan memnun olduğu belirtildi. Sakatlardan Egemen'in Trabzon karşısında oynama ihtimali çok yüksek. Krasic'in ise yedek soyunabileceği belirtiliyor. Kuyt'ın durumu netleşmedi.