info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Stoperde Rota Onlara Çevrildi!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta Rhodolfo ve forvet Mitroglou’dan vazgeçildiği öğrenildi.

 Siyah beyazlılar, Dinamo Moskova'dan Douglas Teixeria ve Aston Villa ile yollarını ayıran Ron Vlaar'ı yeniden gündeme aldı. Ayrıca, Dnipro forması giyen Douglas Silva da adaylar arasında yer alıyor.
 
Beşiktaş Yönetimi bir süredir temas halinde olduğu Brezilyalı defans oyuncusu Luis Rhodolfo ve Yunan golcü Kostas Mitroglou transferlerini rafa kaldırdı.
 
Rhodolfo ve kulübü ile belli oranda anlaşılmasına rağmen Siyah Beyazlılar, farklı alternatifleri değerlendirme kararı aldı. Beşiktaş, Dinamo Moskova'dan Douglas Teixeria ve Aston Villa ile yollarını ayıran Ron Vlaar'ı yeniden gündemine aldı. Ayrıca Dnipro forması giyen Douglas Silva da adaylar arasında yer alıyor. Bu üç oyuncudan biri ile kısa sürede anlaşmaya çalışacak olan yönetim, yeni stoperini 16 Temmuz'da sona erecek Almanya kampına yetiştirmeye çalışacak.
 
Teknik heyetin raporu doğrultusunda Kostas Mitroglou transferinden de vazgeçildi. Forvet adayları arasında yer alan Loric Remy için temaslarına devam eden başkan Fikret Orman, İngiltere'de görüşmeler yapıyor. Fransız oyuncu konusunda Chelsea ile masaya oturan Orman, bu transferi de kisa sürede noktalamaya çalışacak.