info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süper Kupa Sahibini Buluyor

Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile Türkiye Kupası sahibi Galatasaray bu akşam Manisa 19 Mayıs Stadı’nda karşılaşacak. Saat 20.30’da başlayacak ve hakem Mustafa Kamil Abitoğlu’nun yöneteceği karşılaşmanın tüm geliri Soma’da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine aktarılacak.

TFF Süper Kupa, bu akşam Manisa'da oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisiyle sahibini bulacak.
 
Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe ile geçen sezonun Ziraat Türkiye Kupası sahibi Galatasaray, TFF Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek.
 
Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Serkan Ok yapacak. Ali Palabıyık'ın dördüncü hakem olarak görev yapacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Tolga Özkalfa ve Çağatay Şahan olacak.
 
Karşılaşma ATV'den naklen yayınlanacak.
 
GELİRLER SOMA'YA
TFF Süper Kupa maçının tüm gelirleri Soma'da yaşamını yitiren madencilerin ailelerine aktarılacak.
 
Manisa 19 Mayıs Stadı'nda kale arkaları 75, maraton ve kapalı tribün biletleri ise 150'şer liradan satıldı. Final maçında TFF tarihinde ilk defa protokol tribünü koltukları konuklara satılacak. TFF Süper Kupa maçını izleyecek tüm protokol tribünü konukları bilet başına 250 lira ödeyecek.
 
Bu arada maçı takip eden gazeteciler de ücret ödeyerek stada girecek.
 
TRİBÜNLER
TFF Süper Kupa'da Fenerbahçe taraftarları Tarzan ve Gediz tribünlerinde, Galatasaray taraftarları ise Kapalı Tribün ve Spil Tribünü'nde oturacak.
 

 

İl Spor Güvenlik Kurulu kararı çerçevesinde, özel güvenlik görevlileri hariç, maçla ilgili bini İstanbul, Ankara ve çevre illerden olmak üzere 2 bin 500 polis görev alacak.