info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor Beşiktaş A Takımı İle Sezonu Açıyor

Tekirdağsporumuz, 2013-2014 sezonuna Beşiktaş A takımıyla yapacağı hazırlık maçıyla merhaba diyecek.

Tekirdağsporumuz, 2013-2014 sezonuna Beşiktaş A takımıyla yapacağı hazırlık maçıyla merhaba diyecek.
 
8 Eylül Pazar günü saat 17.00’da Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın biletleri 28 Ağustos Çarşamba günü Yönetim Kurulumuzun belirlediği noktalarda satışa sunulacaktır.
 
Milli Maçlar nedeniyle Süper Lig’e verilen tatil arasında oynanacak müsabakanın bilet fiyatları 60 TL olarak belirlendi.
 
Karşılaşmanın Biletleri; Tekirdağspor Sosyal Tesisleri, Oba Tur, Tekira AVM, Tuğlalı Park, Tekirdağ Beşiktaşlılar Derneği’nde satılacaktır. 
 
Tekirdağ dışından maçı izlemeye gelmek isteyenler ise; Çorlu BJK Derneği, Çerkezköy BJK Derneği, Malkara BJK Derneği, Marmara Ereğlisi BJK Derneği, Keşan BJK Derneği, Edirne BJK Derneği, Uzunköprü BJK Derneği, Hayrabolu Ticaret Odası ve Muratlı ilçesinden 0 505 875 23 00 numaralı telefondan Feyyaz Çağlayan’la iletişime geçebilirler.
 
Tekirdağspor Stadyum ve Taraftar Sorumlusu Atakan Tuncel yaptığı açıklamada: “Karşılaşmaya Beşiktaş A takımı yerine PAF takımının geleceğiyle ilgili söylentiler var. Tüm bu söylentiler gerçeği yansıtmamaktadır. Tekirdağsporumuz hazırlık maçını Beşiktaş A takımıyla yapacaktır. Çarşı Meydan grubu her zaman olduğu gibi bu sezonda da takımlarının omurgasıdır ve her durumda tribünde ki yerini alacaktır. Tekirdağsporumuzun büyümesi ve güçlenmesi açısından Tekirdağspor taraftarının bu maç için feda demesini ve tüm Tekirdağspor sevdalıların tribünde ki yerlerini almasını bekliyoruz. Yeni yasa gereği Emniyet güçleri maç öncesi alkol kontrolü yaparak, alkollü kişilerin stadyum içerisine girişine izin vermeyeceğini belirtir, taraftarlarımızdan gereken hassasiyeti göstermelerini rica ederim.” açıklamasında bulundu.