info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor dan Forvete Takviye

Tekirdağspor dan Forvete Takviye

ölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen Sarı siyahlı ekip, sırasıya Salihli Belediyespor, Turgutluspor,Çankırı Bld. spor, Uşak İl Özel İdare ve Didim Bld.spor forması giyen santrafor Mahmut An’ı kadrosuna dahil etti. Bu transferle birlikte Tekirdağspor dördüncü santraforunu alarak hucüm hattındaki rekabeti pekiştirmiş oldu.

1985 doğumlu Santrafor An, Salih Belediyespor formasıyla bir sezonda attığı 19 golle takımların dikkatini çekmeyi başararak Turgutluspor’a transfer olmuştu.

Tekirdağspor’un yeni golcüsü Mahmut An yaptığı açıklamada: ” Tekirdağ ilinin bende özel bir yeri var. 3 ay önce evlendiğim eşimle 4 yıl önce Tekirdağ’da tanıştım. Bu nedenden dolayı Tekirdağ’ı ve Tekirdağspor’u yakından tanıma fırsatım oldu. Tekirdağ sevdiğim bir şehir, bu dakikadan sonra bende tüm enerjimi sevdiğim şehrin takımı olan Tekirdağspor için harcayacağım.” dedi.

Bu sezon takım olarak kendilerinden çok şey beklendiğinin farkında olduklarını belirten An: “Takım olarak güzel bir sezon geçirip, Tekirdağspor’u hak ettiği yer olan bir üst lige çıkarmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.