info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor sağlık ve ulaşım sponsorluğu sözleşmesi imzaladı

Tekirdağspor 2012-2013 sezonu boyunca ulaşım ve sağlık sponsorluğunu yapacak olan firmalarla sözleşme imzaladı.

Tekirdağspor 2012-2013 sezonu boyunca ulaşım ve sağlık sponsorluğunu yapacak olan firmalarla sözleşme imzaladı.

Tekirdağspor Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Tekirdağspor Kulübü Başkanı Gürsel Erbap, Muhasip Üye Ünal Günay, Genel Sekreter Kadir Atıcılar, Genel Kaptan Tufan Yıldırım, Taraftardan Sorumlu Üye Emin Benan Utku; ulaşım sponsorumuz olan İstanbul Seyahat A.Ş. adına Trakya Bölge Müdürü Mustafa Raşit Kubilay ve sağlık sponsor olan Özel Yaşam Hastanesi adına da Özel Yaşam Hastanesi Kurucusu Ekrem Çömez katıldı.

Kulüp Başkanı imza töreninde yaptığı konuşmada: “ Tekirdağsporumuzun kurumsal kimliğe kavuşması açısından bugüne kadar birçok adım attık. Bu adımlardan bir tanesi de bugün sponsorluk konusunda gerçekleşti. Bugün attığımız imzaların ardından sağlık sponsorumuz Özel Yaşam Hastanesi; ulaşım sponsorumuz İstanbul Seyahat olmuştur. Kendilerini Tekirdağsporumuza verdikleri ve verecekleri desteklerden dolayı teşekkür ederim.” Dedi.

2012-2013 sezonunda Tekirdağsporun sağlık sponsoru Özel Yaşam Hastanesi adına kısa bir konuşma yapan Ekrem Çömez : “ Tekirdağsporlu futbolcularımızın sağlığı için elimizden tüm imkânlarımızı kullanarak Tekirdağspor’a hizmet vereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.”dedi.

Sağlık sponsorluğu sözleşmesini Kulübü adına Başkan Gürsel Erbap ve Genel Kaptanımız Tufan Yıldırım imzalarken; Özel Yaşam Hastanesi adına Ekrem Çömez imzaladı.

Sağlık sponsorluk sözleşmesi ardından deplasman maçlarında ki ulaşım sponsorumuz İstanbul Seyahat’le yapılan imza töreni öncesinde İstanbul Seyahat Trakya Bölge Müdürü Mustafa Raşit Kubilay yaptığı konuşmada: “Tekirdağlı bir firma olarak Tekirdağspor için elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız, imkânlarımız el verdiği müddetçe de Tekirdağspor’u desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

Ulaşım Sponsorluğu sözleşmesini kulüp adına Gürsel Erbap ve Üye Emin Benan Utku; İstanbul Seyahat AŞ. adına Trakya Bölge Müdürü Mustafa Raşit Kubilay imzaladı.

İmza töreninin ardından Kulüp Başkanı Gürsel Erbap Tekirdağspor forması ve atkısının bulunduğu çerçeveyi Yaşam Hastanesi ve İstanbul Seyahat A.Ş. yetkililerine hediye etti.