info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor sahasında rakip tanımıyor

Günlerdir Tekirdağ da konuşulan Namık Kemal Stadının yeniden düzenlenerek açılış maçı nı seyretmeye gelen binlerce Tekirdağsporlu spor sever coşku içinde takımlarını desteklediler.

Günlerdir Tekirdağ da konuşulan Namık Kemal Stadının yeniden düzenlenerek açılış maçı’nı seyretmeye gelen binlerce Tekirdağsporlu spor sever coşku içinde takımlarını desteklediler. Tekirdağ spor formasını giyen futbolcularda bu muhteşem seyircinin önünde BAL ligi 11. Grupta namağlup lider olan ve arada 7 puanlık fark bulunan Edirne spor takımını 2-1 yendi.

Bu sonuçtan sonra liderle aradaki fark 4 puana düştü. Bu hafta oynanacak olan Edirne G.K ile Sultangazi spor kulübü arasındaki maç sonucu da ilk devredeki sıralamayı büyük bir olasılıkla belirleyecek.

Maça çok hırslı başlaya Tekirdağ Spor sağlı sollu akınlarla Edirne Spor kalesinde baskı kurduğu bir pozisyon da sağ kanattan ceza alanı içine giren kaptan celil düşürülmesiyle hakem  tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Celil kalecinin erken hareket ederek sol tarafına yatmasıyla topu çeldi. Penaltı atışı sonrası hücumlarını devam ettiren Tekirdağ Spor 5. Dakikada Nazım’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Maçta Tekirdağ Spor bundan önce oynanan maçlara göre daha diri sahanın her yerinde pres yapan ve mücadele eden bir takım izlenimi verdi. Edirne sporun ileri uçtaki tecrübeli adamlarıyla Tekirdağ spor kalesin edindiği tehlikeli pozisyonları Tekirdağ Sporun geri dörtlüsünde oynayan savunma elemanları çıkardıkları topları ileri uçta Bülent ve Birol’a sürekli top atarak takımı rahatlattılar. 30 dakikada yine bir Tekirdağ Spor hücumunda Bülent Tekirdağ Spor’un ikinci golünü atarak takımı rahatlattı. Bu dakikadan sonra geri çekilen Tekirdağ Spor takımı ilk yarıyı bu sonuçla tamamladı.

İkinci devreye yine hızlı başlayan Tekirdağ Spor oldu. İkinci devrenin ilk 15 dakikasında Edirne Sporlu futbolcuların sürekli hakemle oynamaları ve rakibi Tekirdağ Sporlu futbolculara kasti hareketler yapmaları maçta tansiyonu yükseltti.

Maçın hakemleri pozisyonları çok yakından takip etmelerinden ötürü mükemmel bir maç yönettiler. 85 dakikada Edirne Spor un Tekirdağ Spor kalesinde ara ara görülen hücumlarında bir karambolden atılan gol ile maçın sonucu belirlendi.

Edirne Spor Tekirdağ da maçı kaybetmesiyle aradaki farkın 4 puana düşmesi bundan sonraki maçların çok daha çekişmeli geçeceğinin sinyalini verdi. Bu hafta Edirne de oynayacağı Sultan gazi maçının da en az Tekirdağ spor maçı kadar çekişmeli geçmesi bekleniyor. Tekirdağ spor önümüzdeki hafta Lüleburgaz spor ile karşılaşacak.

Maçı izlemeye Vali Yardımcı Mustafa Masatlı, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Ak parti Tekirdağ İl başkanı Ahmet Kambur, İl başkan yardımcısı Şener Çelikayar, Gençlik Spor il müdürü Ali Osman Tatlısu ,Tekirdağ Spor Başkanı Gürsel Erbap, yönetim kurulu üyeleri Kadir Atcıllar,Tufan Yıldırım, Ünal Günay, Reşat Koşar, Refik Akçaya, Benan Utku, Belediye başkan yardımcısı Eyüp Yiğiter, Namık Kemal vergi dairesi Müdürü Şener Tekneli, Tic. Borsası Başkanı Bahattin Atıcılar, ASKF başkanı Mehmet Kaya, Tekirdağ da faaliyet gösteren spor kulüpleri başkanları katıldılar.

Stadyum için konuşan taraftarlar buranın yeniden kullanılır hale gelmesi için çalışan; Namık Kemal Stadında yapılan bütün güzelliklerden dolayı gençlik ve Spor il Müdürü Ali Osman Tatlısu’yu ASKF başkanı Mehmet Kaya’yı, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Vali Ali Yerlikaya’yı, vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Tekirdağ Spor Başkanı Gürsel Erbap ve yönetim kurulu üyelerini bu tesisin bu hale getirilmesinde emeklerinden dolayı kutluyoruz. Dediler.

Ayrıca Tekirdağ Namık Kemal Stadına verilen ödenekten dolayı da Gençlik spor bakanı Suat Kılıç’a da yardımlarından ötürü Teşekkür ediyoruz. Tekirdağ Spor’un tüm maçlarında kendi sahasında veya deplasman da takımlarını fair play düşüncesi içinde desteklemelerinden özellikle bugün yeni açılan Namık Kemal stadında coşkuyla takımını destekleyen herkesi kutluyoruz.

Hakemler: (Balıkesir bölgesi) Ali Denizkuşu*** – Hidayet Zeybek*** – Emre Okava***

4. Hakem:(Kocaeli Bölgesi) Abdullah Ersoy***

Tekirdağspor: İlker ***– Emrah ***– Özkan ***– Burak ***– Zihni*** – Taygun*** – Salih (Cevdet) ***– Celil ****– Nazım (Adem) ***– Bülent (Mahmut)*** – Birol***

Edirnespor Gençlik Kulübü: İlke **– Emrah** – Hasan **– Serdar **– Musa** – İlkay** (Ulaş)**– Alper **– Eyüp **– Mehmet*** – Turgut **– İsmail**

Goller: 4’ Nazım – 24’ Bülent – 87’ Ulaş