info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor Taraftarı, Teknik Heyet ve Sporculara Mangal Partisi Verdi

Tekirdağspor taraftarı, hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Edirnespor GK maçı öncesi teknik heyet ve sporculara mangal partisi verdi.

Atatürk Orman Korusu'nda gerçekleşen mangal partisine Tekirdağspor Yönetim Kurulu'ndan; Kulüp Başkanı Orhan Çebi, Genel Sekreter İsmet Teberoğlu ve Taraftar Sorumlusu Atakan Tuncel katıldı.
 
Yemek sonrası taraftara hitaben kısa bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Orhan Çebi: " Gösterdiğiniz örnek davranıştan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Yönetimler her kulüpte olduğu gibi gelip geçicidir. Kulüplerin gerçek sahipleri taraftardır. Takımınıza sahip çıkmaya devam ettikçe, başarının da geleceğine inanıyorum. Umuyorum ki sporcularımızda Edirnespor GK maçında tüm camiayı memnun edecek sonuçla sahadan ayrılacaktır." dedi.
 
Taraftar adına söz alan Cenk Serim konuşmasında: " Bizler sizlere sonuna kadar inanıyor, güveniyoruz. Sizleri desteklemeye de devam edeceğiz. Sizlerden tek beklentimiz sahada Tekirdağspor'a yakışır bir mücadele ruhu sergilemenizdir." ifadesine yer verdi.
 
Takım adına konuşan kaptan Tanju Yavuz: " Bizleri düşünerek organize ettiğiniz bu gece için hepinize tek tek teşekkür ederiz. Takımımızın başarısı için  tüm sporcu arkadaşlarımızla beraber mücadelemizi vereceğiz, bundan en ufak bir kuşku bile duymanıza gerek yok " diyerek konuşmasını sonlandırdı.