info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tercümandan Direniş Çağrısı!

Kayseri maçında yardımcı hakemle diyaloğa girdiği için sahadan çıkarılan tercüman Halil Yazıcıoğlu, Trabzonsporlulara “Direnişe tüm gücümüzle devam etmeliyiz” diye seslendi.

TRABZONSPOR-Kayseri maçında kulübeden soyunma odasına gönderilen tercüman Halil Yazıcıoğlu, olayı şöyle anlattı: “85. dakikada Burak’a yapılan ve çalınmayan faulde yardımcı hakemin yanındaydım ve pozisyon biter bitmez kendisinin yüzüne baktım. Şunu yürekten söylemeliyim ki yüzünde işini eksik ya da kötü yapan bir insanın vicdani rahatsızlığını gördüm ve bunun üzerine kendisine, ’Hocam Allah aşkına bana bir söyle, bunu gerçekten mi görmedin, yoksa gördün de böyle mi yorumluyorsun?’ diye sordum ve herhangi bir cevap alamadım.

Glowacki’nin attığı golden sonra yine kendisinin yanına giderek, ’Hocam şimdi orta sahaya koş, lütfen koş çünkü bu sefer koşmak zorundasın’ dedim ve şahsına yönelik küfür içeren bir ifade kullanmadım. Yardımcı hakem, dördüncü hakemi yanına çağırarak kulübeden çıkarılmam gerektiğini söyledi. Ayakta kalmamız ve direnişe tüm gücümüzle devam etmemiz umuduyla diyorum.”