info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Terim in Yeni Yol Haritası

Terim in Yeni Kâbus gibi geçen sezonun ardından yeniden yapılanan ve özellikle son dönemde aldığı seri galibiyetlerle eski görkemli günlerine geri dönme sinyalleri veren Galatasaray’da, Teknik Direktör Fatih Terim’in gelecek planları belli oldu. Yol Haritası

Terim'in yeni yol haritası
1- Servet ve Ayhan'a sezon sonunda yeni sözleşme teklif edilmeyecek. Çağlar ve Aydın'la da yollar ayrılıyor
2- Amrabat dışında yabancı düşünülmüyor. Terim, kulübede oturacak bir lejyoneri kadroda istemiyor
3- Hakan Balta ve Kazım, "alternatif" olarak elde tutulacak. Bu isimlerin yerlerine mutlaka transfer yapılacak
4- Milan Baros sezon sonunda talibi çıkarsa satılacak. Forvet hattına takıma vites artıracak bir golcü alınacak

Başkan Ünal Aysal ve futbol komitesi ile sürekli fikir alış verişinde bulunan Terim’in, kafasındaki takımı ortaya çıkarmak için 1 yıl istediği ortayı çıktı. Deneyimli hocanın transfer politikasının da yeniden şekillendiği belirlendi.
Fatih Terim'in, Aysal ve futbol komitesi üyeleriyle yaptığı toplantılarda, "Günü kurtarma peşinde değilim. Takımın yarısından fazlası değişti. Eksik kalan önemli parçaları da gelecek sezona yetiştirmek istiyorum. Devre arasında önce yerli oyuncu kalitemizi artırmak için çalışmalı, yabancı kontenjanımızı ise önümüzdeki yıl kullanmalıyız. Çünkü devre arası 3-5 gün ve gelecek yabancı uyum sorunu çeker" ifadelerini kullandığı öğrenildi. İşte Fatih Terim'in planları:

BİTENLER GİDİYOR
Sezon sonu bazı futbolcularla yollar ayrılacak. Sözleşmesi biten Servet Çetin topun ağzındaki ilk isim. Ayhan'a da hizmetlerinden dolayı teşekkür edilecek ve tecrübeli oyuncuya jübile teklifi yapılacak. Aşama kaydedemeyen Çağlar ile Aydın’ın gönderilmesi de kesin gibi...

YEDEĞE YABANCI YOK
Devre arasında Türkiye'yi bilen Kayserisporlu Amrabat dışında yabancı transferine karşı çıkan Fatih Terim, boş kontenjanları yeni sezon için kullanmak istiyor. Mevcut sistemde gelecek yabancıya yer olmadığı için Aysal’dan, yerli transferine ağırlık verilmesi talep edildi.

ZAYIF HALKALARA ÖNLEM
Fatih Terim’in değişim-dönüşüm programında yükselen formuna karşın Hakan Balta ile Kazım da, "alternatif" olarak elde tutulacak. Bu iki oyuncunun yerine mutlaka transfer yapılacak. Sezon sonu sözleşmesi biten Sabri'ye yeni bir mukavele önerilecek. Terim’in kafasındaki yeni takımda Sabri de ilk 11 için düşünülmüyor.

BAROS’UN YERİNE GOLCÜ
Milan Baros’un sezon sonuna kadar takımda kalması isteniyor. Ancak sezon sonunda talibi çıkarsa Çek golcünün gitmesine izin verilecek. Fatih Terim forvet hattı için saygı duyulan, takıma vites artıracak bir yıldız istiyor.

 

SERCAN KADRODA
Cim-Bom, Ordu maçının son çalışmasını dün gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışmaları yaptı. Hafif tempolu idman soğuma programıyla sona erdi.
Galatasaray kafilesi öğleden sonra özel uçakla Samsun'a gitti. Mahkeme tarafından hakkındaki tedbir kararı kaldırılan Sercan'ı 20 kişilik kadroya dahil eden Teknik Direktör Fatih, Gökhan Zan ve Aydın Yılmaz'ı ise İstanbul'da bıraktı.