info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tolga Zengin 4 Yıllığına Beşiktaş ta

Beşiktaş Kulübü, milli kaleciyle 4 yıllık anlaşma sağladı.

Beşiktaş Kulübü, milli kaleci Tolga Zengin ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık anlaşma sağladı. Tolga Zengin, ilk 2 yıl için Siyah-beyazlılardan 1.2 milyon Euro yıllık ücret, 12 bin Euro maç başı, son iki yıl için ise 1.3 milyon Euro yıllık ücret, maç başı 12 bin Euro bedel karşılığında sözleşmeye imza attı. Tolga'nın 26 Temmuz cuma günü Siyah-beyazlıların Avusturya'daki kampına katılması bekleniyor.  
 
BİR YORUM: GÜNTEKİN ONAY
 
"Tolga Zengin hem sporcu karateriyle hem de örnek gösterilebilecek kişiliğiyle futbol ailesinde kendini kabul ettirmiş bir isim. Beşiktaş sadece bir kaleci transfer etmedi, saygın ve karakterli bir sporcuyu ailesine kattı.
 
Yıllardır gerek Trabzonspor’da gerekse de görev aldığı zaman milli takımda çok iyi maçlar çıkaran Tolga’nın kalecilik yetenekleri de tartışılmaz. Onur gibi çok iyi bir file bekçisiyle girdiği rekabette Tolga’yı biraz daha yukarı taşıdı. Takımın kaptanı olmasına rağmen Trabzonspor’da aslında hiçbir zaman tam anlamıyla 1 numara olamadı. Beşiktaş’ta benzer bir rekabeti Cenk ile yaşayacak olması da bir avantaj. Çalışmayı seven dört dörtlük bir profesyonel. Yıllardır 3 direğin arasında problem yaşayan Beşiktaş kalesi şimdi emin ellerde. Özellikle Rüştü Reçber’in bırakmasından sonra McGregor’un performansının büyük hayâl kırıklığı yarattığını da hesaba katarsak Beşiktaş’ın bu pozisyonu fazlasıyla güçlendirdiğini de söyleyebiliriz. "