info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trabzon ve Fenerbahçe`nin Kader Maçı

Fenerbahçe ve Trabzonspor, 27. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor.

Trabzon’da saat 19.00’da başlayacak zorlu maçtan çıkacak sonuç, Fenerbahçe ile Trabzonspor'un zirve yarışındaki durumuna direkt etki edecek

Süper Lig'de 27. haftanın dev maçı Trabzon'da Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında bugün oynanacak. Medical Park Stadı'ndaki saat 19.00'daki kritik mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Her iki takımın da kazanmaktan başka çaresi yok.

Ev sahibi Trabzonspor, üst üste 7 galibiyet ve toplamda 10 maçlık yenilmezlik serisiyle zirvenin ensesinde. Fırtına, kazanması halinde 51 puanla Fenerbahçe'yi yakalayıp Beşiktaş ve Galatasaray'a “Ben de varım” diyecek. Fenerbahçe’de ise hava ‘Bulut'lu… Göztepe yenilgisiyle ağır yara alan sarı-lacivertlilerde hem Teknik Direktör Erol Bulut'un hem de takımın şampiyonluk yolundaki kaderi çizilecek. Bordo- mavililer evinde 4, Fenerbahçe ise dış sahada 5 maçtır yenilmiyor. Fırtına evinde son 4 maçı kazanan taraf oldu. Sahasında 4 maçta 12 puan elde eden Trabzonspor, ezeli rakibi karşısında da bu seriyi sürdürmenin peşinde.

Fenerbahçe ise deplasmanda son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

Muhtemel 11’ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Serkan, Hugo, Edgar, Kamil Ahmet, Baker, Berat, Bakasetas, Ekuban, Nwakaeme, Djaniny.

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Tisserand, Serdar, Szalai, Sosa, Mert Hakan, Mesut, Osayi Samuel, Pelkas, Valencia.