info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trabzonspor: 0 Beşiktaş: 2

Spor Toto Süper Lig`de 24. hafta heyecanı Trabzonspor Beşiktaş maçı ile sona erdi. Beşiktaş dev karşılaşmada sahadan 2-0`lık galibiyetle ayrıldı ve puanını 47`ye yükselterek zirve takibini sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig’de 24. haftanın kapanış mücadelesinde Beşiktaş, Trabzonspor’a konuk oldu. Zirve mücadelesini yakından ilgilendiren dev karşılaşmayı Beşiktaş 2-0 kazandı ve oldukça kritik bir galibiyet elde etti. Siyah-beyazlılar puanını 47’ye yükseltirken Trabzonspor 36 puanda kaldı. Büyük bölümü oldukça düşük tempolu geçen maçta Beşiktaş, 71’de Alvaro Negredo’nun pasında Ryan Babel’in boş ağlara gönderdiği topla 1-0 öne geçti.

78’de sahneye yine Negredo-Babel ikilisi çıktı. İkilinin verkaç yaptığı pozisyonda Babel, Onur Kıvrak’la karşı karşıya kaldı ve topu ağlara gönderdi: 2-0. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 2-0 s0na erdi. Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş karşısında kadroda iki değişiklik yaptı. Deneyimli teknik adam, ligin 23´üncü haftasında oynanan Aytemiz Alanyaspor maçının 11´inden farklı olarak kart cezalısı Burak´ın yerine forvet hattında N´Doye´a, savunmada ise Uğur´un yerine Hubocan´a forma şansı verdi. Trabzonspor'a konuk olan Beşiktaş'ta Dusko Tosic, gördüğü sarı kartla Süper Lig'de en erken kart gören oyuncu oldu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise ligde son oynadıkları Fenerbahçe maçından farklı olarak Trabzonspor karşısında iki değişikliğe gitti. Güneş kırmızı kart cezalısı Quaresma ile Vida´nın yokluğunda 11´de Lens ile Talisca´ya görev verdi. Siyah-beyazlılarda ayrıca sakatlığı bulunan Pepe de kadroda yer almadı.

Beşiktaş'ta sakatlık geçiren Adriano oyuna devam edemedi. Gözüne aldığı darbe sonrası yerini Caner'e bırakan Brezilyalı oyuncunu yüzüne sargı yapıldı.

Medical Park Stadı´nda maç öncesi dev ekranlardan Afrin harekatına devam eden Mehmeçiğe destek videoları yayınlandı. Bordo-mavili taraftarlar da `Asla yalnız değilsiniz´ yazılı pankart açarak, `Şehitler ölmez, vatan bölünmez´ tezahüratları yaptı.

Karşılaşma öncesi yapılan seremoniye ise her iki takım futbolcuları güvenlik güçlerinin üniformalarını giyen çocuklarla birlikte çıktı. Karşılaşma öncesi Sosa ve Olcay, geçmişte Beşiktaş´ta birlikte oynadıkları takım arkadaşlarıyla bir araya gelerek hasret giderdi. Beşiktaşlı Tolga Zengin de bordo-mavili oyuncularla sohbet etti.