info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trabzonspor - Beşiktaş Maçı İlk Onbirleri Belli Oldu

Trabzonspor - Beşiktaş Maçı İlk Onbirleri Belli Oldu

İşte ilk 11'ler!
 
Trabzonspor: Hakan, Bosingwa, Aykut, Uğur, Mustafa, Medjani, Özer, Mehmet Ekici, Fatih, Erkan Zengin, Deniz
 
Beşiktaş: Günay, Opare, Sivok, Ersan, Motta, Atiba, Tolgay, Gökhan, Sosa, Olcay, Mustafa Pektemek
 
"Fırtına" liderlerin "korkulu rüyası" oldu
Bu sezon Fenerbahçe ve Galatasaray'ı liderlikten eden  bordo-mavililer, hafta sonu bir başka lider Beşiktaş'ı yenmenin hesabını  yapıyor -Kulüp genel sekreteri Güney: "Şampiyon olacak takım bizi  ilgilendirmiyor. Kendimiz için oynayıp, kazanmak istiyoruz"  Spor Toto Lig'de bu sezon Fenerbahçe ve  Galatasaray'ı liderlikten eden Trabzonspor, hafta sonu sahasında bir başka lider  Beşiktaş'a da geçit vermek istemiyor.  Ligin 19. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan  bordo-mavililer, golsüz berabere kalarak rakibini liderlikten etti. 18. haftayı  lider kapatan Fenerbahçe, kaybettiği 2 puanla koltuğunu Beşiktaş'a kaptırdı.
 
Daha sonra 27. haftada Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Galatasaray'ı konuk  eden Trabzonspor, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım da 3 puan  kaybettiği haftada liderliği Fenerbahçe'ye bıraktı. Geçen hafta Gençlerbirliği deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönerek  Avrupa kupalarına katılma yolunda yara alan Karadeniz ekibi, hafta sonunda bu kez  liderlik konumunda bulunan Beşiktaş'ı sahasında mağlup etmenin hesaplarını  yapıyor. Büyük takımlara karşı bu sezon iyi sonuçlar alan bordo-mavililer,  sahasında da başarılı sonuçlarla dikkati çekiyor.  Bordo-mavililer, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bu sezon 14 lig maçında  10 galibiyet, 3 beraberlik ve bir mağlubiyetle 33 puan toplayarak Fenerbahçe'nin  ardından iç sahanın en başarılı takımlarından biri konumunda bulunuyor.
 
Üç büyüklerle maçları
Trabzonspor, bu sezon üç büyüklere karşı oynadığı 5 maçta bir kez  yenildi. Galatasaray'ı 3-0 ve 2-1'lik sonuçla mağlup eden bordo-mavililer,  Fenerbahçe'yle iki maçta da golsüz berabere kaldı, tek yenilgisini ise Konya'da  Beşiktaş ile oynanılan karşılaşmada 3-0'lık sonuçla aldı.
 
Geçen sezon üç büyük rakibi karşısında 6 maçta sadece 2 puan elde eden  Karadeniz temsilcisi, bu yıl 8 puan alarak 2010-2011 sezonundan itibaren söz  konusu takımlar karşısında en iyi performansını gösteriyor.
 
Necip ve Serdar cezalı
 
Siyah-beyazlı ekipte cezalı Necip Uysal ve Serdar Kurtuluş, yarınki karşılaşmada forma giymeyecek. Kardemir Karabükspor karşısında kırmızı kart gören Necip'in yanı sıra aynı karşılaşmada 4 sarı karta ulaşan Serdar, cezaları nedeniyle Trabzonspor karşısında takımlarını yalnız bırakacak.
 
3 oyuncu sakat
 
Beşiktaş'ta Trabzonspor maçı öncesinde 3 oyuncunun sakatlığı bulunuyor. Siyah-beyazlı ekipte Veli Kavlak, Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı'nın sakatlıkları nedeniyle yarın görev alması beklenmiyor.