info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türkiye Bosna Hersek Maçı Hangi Kanalda

Milli maç ne zaman saat kaçta

Türkiye A Milli Futbol Takımı bu akşam Bosna Hersek ile mücadele edecek. Hazırlık maçının hangi kanalda yayınlanacağı son zamanlardaki yayın krizinin ardından merak konusu oluyor. Peki Türkiye Bosna Hersek maçı hangi kanalda yayınlanacak ve saat kaçta başlayacak?

Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak maç öncesi Lucescu açıklamalarda bulundu.

A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında bu akşam Rize’de konuk edeceği Bosna Hersek ile tarihinde 6. kez karşı karşıya gelecek. Çaykur Didi Stadı’ndaki mücadele saat 20.30’da başlayacak. Mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. 

Bosna-Hersek takımındaki oyuncuların uzun süredir birbirleriyle oynadığını ifade eden Lucescu, şöyle devam etti: “Bakarsanız biz Bosna ile oynayacağız. 5-6 yıldır birbirleriyle oynayan, birbirini tanıyan oyunculardan kurulu bir ekip. Biz ise genç dediğimiz ekibi Mart ayından beri kurmaya başladık.

Bu işin üç ayağı var. İlki birbirini anlayan, tamamlayan ve birbirleriyle oynamak isteyen bir grup. Sonra elimizdeki genç oyuncuların anlayabileceği ve sahaya yansıtabileceği oyun felsefesini ve sistemini bulmak. Üçüncü olarak da doğal olarak sonuç.

Genç oyuncuları takip etmeye devam ettiğini anlatan Lucescu, şunları söyledi: “Ben hala gençleri takip ediyorum. Daha başka gençler gelebilir mi ona uğraşıyorum. Çok yeni insanları almak istemiyorum çünkü tekrardan aynı oyun sitiline uydurmaya çalışacaksınız. Doğal olarak bize uyabilecek gençleri halen arıyorum.

Bizim en baştaki hedeflerimizin başında oyuna tamamen hükmeden bir oyun sistemini rakiplere karşı sağlayabilecek bir ekip oluşturmak. Sonrasında artık değişik oyun sistemlerini sahaya yansıtma kısmana bakacağız. Biliyorsunuz çok genç bir ekibiz. Yarın belki başka genç oyuncular da oyuna girecek. Türkiye´nin geleceğinin oyuncuları olacak bu çocuklar. Bu genç oyuncularla sonuç almak bütün antrenörlerin hedefidir. 30-32 yaşındaki oyuncularla hedefe ulaşmak farklı, gençlerin hırsı, azmi çok daha farklıdır.