info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türkiye - Hollanda Maçı Hangi Kanalda

Türkiye - Hollanda Maçı Hangi Kanalda

Kurban Bayramında Milli maç.Türkiye Hollanda maçı saat kaçta? Türkiye Hollanda maçı hangi kanalda?Türkiye Hollanda maçı ne zaman? İşte Türkiye Hollanda maçı öncesi bilgiler...
 
A Milli Futbol Takımı, 15 Ekim Salı günü Hollanda ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
 
2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda deplasmanda Estonya'yı 2-0 yenerek play-off umutlarını sürdüren A Milli Futbol Takımı'nda gözler Hollanda maçına çevrildi.
 
Ay-yıldızlı takım, grubun son maçında 15 Ekim Salı günü Hollanda ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
 
Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde Kasımpaşa Kulübü'nün Kemerburgaz'daki tesislerinde yapılan antrenman basına kapalı gerçekleştirildi. Estonya maçına ilk 11'de başlayan futbolcular otelde rejenerasyon ve fitness çalışması yaparken, diğer 12 oyuncunun antrenmanda hazır bulunduğu bildirildi.
 
Futbolcuların antrenmanda, 7'ye 3 pas ve şut çalışmasının ardından beyaz ve mavi takım olarak 5'e 5 maç yaptığı, Tolga Zengin'in kaptanlığını yaptığı beyaz takımın penaltı atışları ile mavi takımı yendiği belirtildi.
 
Çalışmada tüm oyuncuların hırs ve kazanma isteğinin yüksek olduğu, antrenör Hamza Hamzaoğlu'nun performanslarından dolayı oyuncuları tebrik ettiği kaydedildi.
 
Caner Erkin kampa devam ediyor
 
Estonya maçında gördüğü sarı kart nedeniyle Hollanda maçında cezalı duruma düşen Caner Erkin'in, takım ile kampa devam ettiği belirtildi.
 
Takım arkadaşlarıyla olmak isteyen Caner Erkin için A Milli Takım teknik heyetinin Fenerbahçe Kulübü'nden onay aldığı kaydedildi.
 
Kanal: Star Tv
Tarih: 15 Ekim 2013 Salı
Saat: 21:00
 
A Milli Futbol Takımı'nın, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda Hollanda ile oynacağı karşılaşmanın biletleri tükendi.
 
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda 15 Ekim Salı günü saat 21.00'de başlayacak maçın biletleri, 21 Eylül Cumartesi günü TFF.ORG'dan, 11 Ekim Cuma günü ise stadyum gişelerinden satışa çıkarılmıştı.
 
Kategori sırasıyla 25, 40, 60 TL'den satışa sunulan ve sporseverlerin büyük ilgi gösterdiği biletlerin tamamı akşam saatlerinde tükendi.
 
TFF.ORG'dan gişede teslim seçeneği ile satın alınan biletlerin ise gişeden teslimine devam ediliyor. Futbolseverlerin maç günü yaşanacak yoğunluktan olumsuz etkilenmemeleri nedeniyle biletlerini daha önceden gişeden almaları tavsiye ediliyor.
 
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye-Hollanda karşılaşmasına büyük ilgi gösteren ve tribünde yerini alarak Milli Takımımızı yalnız bırakmayacak taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz." denildi.