info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Uzun Zamandır Bu Maça Hazırlanıyoruz

Galatasaraylı yıldız futbolcular Burak Yılmaz ve Didier Drogba, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde deplasmanda oynayacakları Real Madrid maçı için önemli açıklamalarda bulundular.

 

GSTV’ye konuşan sarı-kırmızılı golcü oyuncu Burak Yılmaz, “Daha tam takım olmadık ama iyi bir takım olma yolunda önemli adımlar atıyoruz. Çarşamba günü de güzel bir maç olacak. İnşallah Galatasaray’a yakışır güzel bir futbol oynayıp İstanbul’a dönmek istiyoruz.
 
Herkes Ronaldo’yla beni karşılaştırıyor ama ne ben, ne de benim etrafımdaki arkadaşlarım ne de takım arkadaşlarım böyle bir kıyaslama yapmıyor. Ben kesinlikle böyle bir kıyaslama ve ukalalık yapmam. Ronaldo çok büyük bir futbolcu ve dünyanın en büyük yıldızlarından biri. Bana sadece gurur veren şey öyle büyük bir yıldızla biraz olsun onunla yarışıyor olmak. O’na karşı oynayacağım için ayrı bir heyecan var. Ben şunu da söylemek istiyorum; eğer elenirsek de hiç kimse üzülmesin çünkü bizlerin bir hedefi vardı ve bu da gruptan çıkmaktı. Ondan sonra hedefimizin üstüne çıktık çeyrek finale kaldık. Şimdi çıkıp sahada savaşacağız ve her şeyi yapacağız. Bu maçların gururunu yaşayalım, bu maçların güzelliğini yaşayalım. Bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Herkesin duası bizimle olsun” dedi.
 
Sarı-kırmızılıların Fildişi Sahilli yıldızı Didier Drogba ise, Real Madrid maçı hazırlıkları uzun süredir sürdürdüklerine değinerek, “Uzun zamandır Real Madrid maçına hazırlanıyoruz. İ.B.B. karşısında iyi bir ilk yarı oynadık ve kazandığımız için gerçekten çok mutluyuz. Oyunun tamamında kontrolü elimizde tuttuk. Güzel bir sonuç oldu. Burak açısından gerçekten çok mutluyum. Kondisyonunu üst düzeyde tutuyor ve müthiş oynuyor. Her maçta gol atıyor; bu beni çok mutlu ediyor. O attıkça da maçları kazanmamız daha kolay oluyor” diye konuştu.