info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2070
Dolar Satış
:
32.2650
Euro Alış
:
34.6075
Euro Satış
:
34.6698
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yedekleri Bile 84 Milyon Euro

Devler Ligi nden üst tura çıkmayı garantileyen Manchester United ın Arena da sahaya çıkması beklenen yedeklerinin değeri G.Saray dan fazla.

 

Deplasmandaki 3-1'lik Cluj zaferiyle Devler Ligi'nden bir üst tura çıkma şansını artıran G.Saray, 20 Kasım Salı günü Manchester United önünde tarihi bir sınav verecek. Sarı-Kırmızılılar, 1-0 yenildiği ilk maçta elinden kaçırdığı İngiliz devini devirmeye kararlı. 4'te 4 yaparak gruptan çıkmayı garantileyen ManU'nun İstanbul'a yedek kadroyla çıkacağı konuşuluyor.
 
Fatih Terim, 'Adamların yedekleri bile değerli' diyerek rehavete kapılmayacaklarını söylüyor. Haksız da değil. ManU'nun hocası Alex Ferguson'un, 'Bundan sonraki karşılaşmalarda farklı kadrolar görebilirsiniz' açıklamasından sonra gözler o kadroya çevrildi. ManU'nun en kötü haliyle bile ilk 11 değeri, G.Saray'ın üstünde.
 
İngiliz devinin Arena'da sahaya çıkması muhtemel 11'inin değeri 83.5 milyon Euro. G.Saray'ın muhtemel kadrosunun değeri ise 70 milyon Euro. Toplam kadro değerleri arasında da uçurum var: Manchester United: 441 milyon, G.Saray: 138 milyon Euro.