info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yeni Durağı Lokomotif Moskova!

Bursasporlu Sercan Yıldırım, Rusya nın Lokomotif Moskova takımıyla anlaştı.

Bursaspor'un geçen yılki şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan; ancak bu sezon inişli çıkışlı grafik sergileyen Sercan Yıldırım, Rusya'nın Lokomotif Moskova takımıyla 4 yıllık anlaşma sağlandığı bildirildi.

Sezon başından bu yana bir çok kulübün listesindeki Bursaspor'un golcüsü, 5.5 milyon bonservis bedeliyle Rus ekibine katıldı. Genç golcü yarın Rusya'ya giderek kendini Lokomotif Moskova'ya bağlayacak sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Sercan Yıldırım'ın bu transferden yıllık 1.5 milyon euro alacağı öğrenilirken, Moskova ekibiyle anlaşan başarılı golcünün daha sonra takımının Antalya'daki kampına katılacak.

Öte yandan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ise yaptığı açıklamada; Sercan Yıldırım'ın Rusya'nın Lokomotif Moskova takımına transferiyle ilgili olarak, ''Görüşme var, ama henüz anlaşma yok, imza safhasına gelinmedi'' dedi.

Yazıcı, yaptığı açıklamada, Sercan Yıldırım'ın Rus ekibine gitme eğiliminde olduğunu, ama henüz kendilerine rakam konusunda net bir öneri gelmediğini belirtti.

Rus kulübü yetkilileriyle sözlü görüşmeler yaptıklarını kaydeden Yazıcı, ''Henüz konuşma aşamasında. Sercan'ın böyle bir tercihi var. Görüşme var, ama henüz anlaşma yok, imza safhasına gelinmedi. Bu iş bir saatte de bitebilir, 3 gün sonra da olabilir, hiç olmayabilir de'' diye konuştu.