info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yokuşta Çarpıştılar

Altay ın 17 lik yıldızı Okay Yokuşlu; F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş ı birbirine düşürdü

Sol ayağını müthiş kullanan ve Alex'e benzetilen Okay için kulübü 2.5 milyon euro istiyor. Beşiktaş'ın teklifi 1 milyon euro. Kocaman ve Terim de Okay'ın alınması için baskı yapıyor

Akşam'ın haberine göre; Gelecek sezon için kadrolarına takviyeler yapan F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş arasındaki yeni 'kapışmanın' nedeni Okay Yokuşlu... Bank Asya 1. Lig'den düşen Altay'ın 9 Mart 1994 doğumlu yıldızı, Üç büyükler'i birbirine düşürdü. F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 'Türk futbolunun geleceği' olarak görülen 17 yaşındaki Okay'ın alınması için yönetime baskı yapıyor. Sarı-Lacivertli ekibin, bu 'rekabette' bir adım önde olduğu söylenebilir. G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim de, Okay Yokuşlu gelecek eszonki kadrosunda görmeyi çok istiyor. Beşiktaş'ın da Okay'ın alınması için Altay'a 1 milyon euro önerdiği ileri sürüldü. Ancak sol ayağını müthiş kullanan ve oyun stili olarak F.Bahçeli Alex'e benzetilen Okay Yokuşlu'yu isteyenler sadece F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'tan ibaret değil.

ALTAY'DA KALMASI ZOR!
ALMAN devi Bayern Münih, geçtiğimiz sezon Okay'ın birçok maçta takip ettirdi. Bundesliga'nın son şampiyonu Borussia Dortmund ile Fransa Ligi'ni mutlu sonla bitiren Lille de Okay Yokuşlu ile ilgileniyor. Önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek olan Altay ise, alt yapısından yetiştirdiği Türk Messi'si için 2.5 milyon euro benservis istiyor. Anlaşılan o ki, Okay gelecek sezon Altay forması giymeyecek. Ancak yeni formasının renginin ne olacağı ise, birçok takımın 'kapışmasının' ardından netleşecek.

15 yaşında ligde gol attı
GEÇTİĞİMİZ sezon Ocak 2010'da oynanan Altay-Ordu karşılaşmasında ağları havalandıran Okay Yokuşlu, Bank Asya 1. Lig'de gol atan en genç futbolcu unvanının sahibi. Okay, o maçta sadece 15 yaşındaydı. Tokatspor filelerini sarsan Okay, Türkiye Kupası'nda da gol sevinci yaşayan en genç isim.