info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türkiye Motokros Şampiyonası

Türkiye Motokros Şampiyonası nın 6.ayak yarışları sona erdi.

Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 6. ayak yarışları sona erdi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu, Hayrabolu Motor Sporları İhtisas Kulübü ile Hayrabolu Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 59 sporcunun katıldığı müsabakalar, Belediye Parkuru'nda yapıldı.

Müsabakaların sonunda, MX 1-C kategorisinde Doğa Can Kılıç, MX 2-C kategorisinde Barış Civaner, MX 1-A kategorisinde Şakir Şenkalaycı, MX 1-B kategorisinde Hüseyin Neziroğlu, MX 2-A kategorisinde Ata Nurcan, MX 2-B kategorisinde Erdem Özgüneş birinciliği elde etti.

ATV yarışlarında da 85 CC-A kategorisinde Ulukan Ulu, 85 CC-B kategorisinde Şahabettin Perçin, 65 CC-A kategorisinde Oğuzhan Taşhan, 65 CC-B kategorisinde Can Alexander Öncü ve 50 CC kategorisinde Tayga Yurtsever birinci oldular.

Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem, ödül töreni öncesi yaptığı konuşmada, motokros parkurundaki yarışmaların çok heyecanlı geçtiğini söyledi.

İrtem, "Hayrabolu'nun ülkemizde ve yurt dışında tanıtılmasında belediye motokros parkurumuzun önemli yeri vardır. Motokros, Hayrabolu'ya renk katmıştır" dedi.

Spor Toto Teşkilat Müdürlüğünün verdiği maddi desteğe teşekkür eden İrtem,

"Buraya yapacağımız altyapı çalışmaları devam edecek. Gelecekte de Türkiye, Avrupa, dünya şampiyonalarına ev sahipliği yapmak için elimizden geleni yapacağız. Burası Trakya'da tek. Dünyada da tek olması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Katılan tüm sporculara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Dereceye girenlere kupaları, Kaymakam Tamer Orhan, Belediye Başkanı İrtem, belediye meclis üyeleri ve federasyon yetkilileri tarafından verildi.