info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Benfica-Galatasaray Maçını Trt 1 Saat:22,45’ten İtibaren Canlı Yayınlayacak

Benfica-Galatasaray Maçını Trt 1 Saat:22,45’ten İtibaren Canlı Yayınlayacak

Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki son maçında İstanbul'da ağırladığı Benfica’yı 2-1 yenen temsilcimiz, puanını 4’e çıkarmıştı. Sarı-kırmızılı ekip, ikinci tura çıkabilme ümitlerini artırabilmek için Portekiz'de galibiyet arayacak.  
 
Estadio da Luz stadında 22.45’te başlayacak mücadeleyi, Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan hakem Milorad Mazic yönetecek. Mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak şifresiz yayınlanacak. Türkiye'de seçimler nedeniyle saatlerin geri alınmamasından dolayı 21.45'te başlayacak Benfica-Galatasaray maçı saat 22:45'te başlayacak. 
BENFICA TAKTİĞİ HAZIR
 
Şampiyonlar Ligi C Grubu dördüncü maçında Benfica ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da kadro şekillenmeye başladı. Eskişehirspor mücadelesinde rotasyona giden teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Benfica maçında yeniden as oyunculara şans verecek. 
 
Benfica karşısında kalede Uruguaylı kaleci Fernando Muslera yer alacak. Defansın sağı için henüz son kararını vermeyen Hamzaoğlu, Jason Denayer ya da Sabri Sarıoğlu'ndan birini tercih edecek. Savunmanın ortasında tecrübeli isimler Aurelien
Chedjou ve Hakan Balta görev yapacak. Solda ise Fenerbahçe derbisi ile çıkışa geçen Olcan Adın forma giyecek.
 
Orta sahada formda isimler; Selçuk İnan ve Bilal Kısa birlikte görev yapacak. Kanatlarda Lukas Podolski ve Yasin Öztekin'i kullanmayı düşünen Hamza Hamzaoğlu, Eskişehirspor maçında sarı kart cezalısı olması nedeniyle oynayamayan Wesley Sneijder ile hücumu organize edecek. Galatasaray teknik direktörü, Hollandalı yıldızdan Selçuk ve Bilal'e maç boyunca yardımcı olmasını istiyor. Sarı-kırmızılıların kritik Benfica karşılaşmasında gol umudu ise Burak Yılmaz olacak.
 
Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop ve Lionel Carole, Benfica maçında oynayamayacak. Hafif sakatlığı geçen Jose Rodriguez ise Hamzaoğlu'nun görev vermesi halinde takımda şans bulabilecek.
BENFICA'DA İKİ EKSİK
Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. hafta maçında Galatasaray'ın deplasmanda karşılaşacağı Benfica'yı eksik futbolcular düşündürüyor. 
 
Sağ ayak bileğinden sakatlığı bulunan Benfica'nın Yunan forveti Kostas Mitroglou ve sağ ayak kaslarında aşırı yüklenmeden dolayı sakatlığı olan orta saha oyuncusu Ljubomir Fejsa, takımla antrenmana çıkmadı. Her iki futbolcunun da Galatasaray maçında forma giymeyecekleri kesinlik kazandı. Benfica'da ayrıca kart cezalısı durumundaki orta saha oyuncusu Samaris de sarı-kırmızılılara karşı forma giyemeyecek. Portekiz ekibinde sakatlıkları olan Salvio ve Nelson Semedo'nun da Galatasaray maçına yetiştirilemedikleri bildirildi. 
RUI VITORIA: BİZİM İÇİN 3 PUAN ALMA GÜNÜ
 
Benfica Teknik Direktörü Rui Vitoria, Galatasaray'a gözdağı verdi ve yarınki karşılaşmada 3 puan alacaklarını iddiaetti. Portekizli teknik adam, iddialı açıklamalar yaparken, "Bizim için 3 puan alma günü" dedi
 
Fejsa ve Samaras'ın sakatlıkları nedeniyle oynamayacağını ifade eden Rui Vitoria, Nelson'un eksikliğiyle ilgili olarak da, "Sahada farklı bir takım olmayacak. Oyun açısından güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. Yarın bizim için 3 puan alma günü. 6'da 6 yapmak istiyorduk. Onu yapamadıysak geri kalan maçların hepsini kazanmak istiyoruz" diyerek iddialı mesajlar verdi.  
"Benfica, İstanbul'da yaptığı maçı kaybettikten sonra bu maç öncesi nasıl bir hazırlık yaptı?" sorusuna ise Portekizli teknik adam, "
 
Türkiye'ye giderken Galatasaray'a saygı duyuyorduk, şimdi de duyuyoruz. İstanbul'da 1 puan çıkarabilseydik diye düşünmek yerine her maçın ayrı olduğunu düşünerek, sorumluluklarımızı unutmadan, kendi evimizde kazanmak istiyoruz" yanıtını vererek sözlerini bitirdi.