info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray’ın Rakibi Benfica’da 5 Eksik

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. hafta maçında Galatasaray’ın deplasmanda karşılaşacağı Benfica’yı eksik futbolcular düşündürüyor.

Sağ ayak bileğinden sakatlığı bulunan Benfica'nın Yunan forveti Kostas  Mitroglou ve sağ ayak kaslarında aşırı yüklenmeden dolayı sakatlığı olan orta  saha oyuncusu Ljubomir Fejsa, takımla antrenmana çıkmadı. Her iki futbolcunun da  Galatasaray maçında forma giymeyecekleri kesinlik kazandı. Benfica'da ayrıca kart  cezalısı durumundaki orta saha oyuncusu Samaris de sarı-kırmızılılara karşı forma  giyemeyecek. Portekiz ekibinde sakatlıkları olan Salvio ve Nelson Semedo'nun da  Galatasaray maçına yetiştirilemedikleri bildirildi. 
 
Portekiz basını, Galatasaray maçı öncesinde Benfica'nın en büyük sorununun orta sahada olacağına dikkati çekti. Teknik direktör Rui Vitoria'nın  hafta sonu Portekiz liginde deplasmanda 4-0 kazandıkları Tondela maçında olduğu  gibi forvette Jonas ve Jimenez ikilisine şans vereceği ancak orta sahada ciddi  sorun yaşadığı öne sürüldü. Rui Vitoria'nın, Samaris ve Fejsa'nın yokluğunda 18  yaşındaki Renato Sanches'e veya defansif oynayan 25 yaşındaki Andre Almeida'ya  şans vermesi bekleniyor. 
  
Öte yandan Benfica'nın defansının iki önemli ismi Luisao ve Jardel'in  sarı kart sınırında oldukları ve Galatasaray maçında olası bir sarı kart  görmeleri halinde 25 Kasım'da Astana ile deplasmanda oynanacak maçta forma  giyemeyecekleri kaydedildi.